Предходниве 2 игри ти се на едно двд ги има по торенти.
Мене не ми се допадна ич, но сите останати ја фалат а воедно има и највисоки отцени, обавезно да ја пробаш.
wipeout ја спушташ се собирате дома и нема излегување. ПРЕПОРАЧАНА.
Има уште некој, кој би ти ги препорачал но овие се едни од подобрите сега за сега. Така да овие ти се must have games.
Ги избришав сликите да не биде огромен постов. Е па вака. А бе виртуа тенис ја пробав на PC пошто Топ Спин ја играв на конзола и е каде каде подобра т.е. најдобра тенис игра што ја имам играно, виртуа ми беше смешки во споредба. Немам пробано со кинект, ај ќе пробам баш. Gunstringer ја немам изрежано, а у план ми е. А нинџата не ми се свиѓа, ја играв на ајфон али некако не ме бива
Child of Eden едино да земам ЛСД па да ми биде интересна, незнам зашто луѓево толку се палат по играва, тешко срање е.
Wipeout утре (т.е. веќе денес) излага 2ката, па ја чекам таа
Знам дека е добра, баш гледав, и сигурно ќе ја играм.
Иначе неделава ќе излезе уште една Kinectimal Bears (поздрав до Mac)
Јас едвај чекам да излезе вториот дел од Спортс. А ги имам пробано и Carnival games (не е нешто посебно али добра е), Motion games или така нешто незнам како се викаше али полоша игра у живот немам играно. Тие за вежбање игрите не ги играм, само UFC trainer ја симнав али не ја изрежав уште. Dance central е најбоља игра за денсање дефинитивно (јес да не сум ги пробал другите али така ми изгледа) само уште да знаев да денсам
)
Yoostar 2, Body & brain conection и Def Jam Rapstar ми се симињаат сега, иако последнава не е баш за кинект али може да се игра.
Ако имаш некоја друга препорака слободно набаци и ако случајно ја најдеш wipeout 2 пушти линкче