Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Jас сега си порачав Mw3 Limited Edition Console и ме интересира од кај можам да купам Xbox live Gold Membership за 6 месеци или за 1 година ???
ne mora da kupuvas xbox live gold membership ke si napravis akaunt na xbox live i so nego mozes da igras cel mesec online, koga ke ti pominat tie 30 dena ke si napravis drug akaunt i ete ti uste eden mesec i taka mozes kolku sakas nekoi velat deka mozes do tri pati no eve mene licno ova mi e 5-ti akaunt po red sto go imam napraveno i bez problemi si igram online veke 5 meseci bez plakanje bez nisto!

ne mora da kupuvas xbox live gold membership ke si napravis akaunt na xbox live i so nego mozes da igras cel mesec online, koga ke ti pominat tie 30 dena ke si napravis drug akaunt i ete ti uste eden mesec i taka mozes kolku sakas nekoi velat deka mozes do tri pati no eve mene licno ova mi e 5-ti akaunt po red sto go imam napraveno i bez problemi si igram online veke 5 meseci bez plakanje bez nisto!

Стварно? Јас пред недела дена направив трет акаунт, баш ќе пробам да направам уште еден кога ќе заврши.

Нема шанси, јас креирав 4ти и не работеше.

PES 2012 ја има по торенти и за ПАЛ и за НТСЦ на англиски ;) Ако му треба на некој линк нека пише по ПП ќе му пратам.

Иначе ја проба ли некој Forza 4 на кинект?

iXtreme Burner Max 1 0 Firmware XBOX360-iND sto e ova sega izleze na TL ?

gledam klipcinja na youtube za da flesnes firmware ti treba via chipset card, kade u skopjevo ima da se kupi toa cudo ?

iXtreme Burner Max 1 0 Firmware XBOX360-iND sto e ova sega izleze na TL ?

gledam klipcinja na youtube za da flesnes firmware ti treba via chipset card, kade u skopjevo ima da se kupi toa cudo ?

Флеш за DVD режачи, ама работи само со овие:

Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

Бидејќи новиве XGD3 игри се над 8.5 гига, поточно 8.7, има проблеми со некои од нив - на пример Forza Motorsport 4. Затоа, со овој флеш може да се реже 8,7 гига на 8,5 гига Dual-Layer DVD и си нема проблеми. :)

Јас немам ваков режач, имам Сони, Toshiba, Pioneer и Nec (некои 7-8 режачи), ако некој има или знаеш што има, нека му предложи замена, ќе му дадам било кој од овие режачи. Дајте да се организираме, за доброто на сите нас. :)

Флеш за DVD режачи, ама работи само со овие:

Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

Бидејќи новиве XGD3 игри се над 8.5 гига, поточно 8.7, има проблеми со некои од нив - на пример Forza Motorsport 4. Затоа, со овој флеш може да се реже 8,7 гига на 8,5 гига Dual-Layer DVD и си нема проблеми. :)

Јас немам ваков режач, имам Сони, Toshiba, Pioneer и Nec (некои 7-8 режачи), ако некој има или знаеш што има, нека му предложи замена, ќе му дадам било кој од овие режачи. Дајте да се организираме, за доброто на сите нас. :)

А како да видам дали е мојот таков режач? Имаше финта со Gears of War 3 беше над 8,5 али со некоја финта во .nfo-то успешно се изрежа. Нешто повеќе инфо имаш?

Немој да богохулиш, молим те. :)

Не богохуљам бе, не ми е флешуван иначе ќе си играв сам :) Него да не знаеш некој друг начин да спуштам Data Pack за ПЕС 12 осим од Xbox Live?

А како да видам дали е мојот таков режач? Имаше финта со Gears of War 3 беше над 8,5 али со некоја финта во .nfo-то успешно се изрежа. Нешто повеќе инфо имаш?

Се режат сите, ама не 100 проценти, него 97% од играта. Batman, Gears, Forza, Rage...

Само Forza прави проблем, зашто има некоја заштита која проверува дали 100% е срежена играта.

Иначе за да провериш, одиш во Device Manager, DVD Drives и пастирај што пишува. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom