- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Јас ќе си почекам малце. Минатата недела плаќав за фифата.
Е и Хак се заеба така, а му реков.

Пред 3 дена он го флешна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ќе си почекам малце. Минатата недела плаќав за фифата.
Е и Хак се заеба така, а му реков.
Пред 3 дена он го флешна.
Ја не сум му направил кај драган НИШТО откако го зедов, веќе 3-та година ахаха. Заштедувам 3-4000 денариго носам наредна прилика.
И јас откако го земав, за AP 2.5 имаше некои игри ама истите за PC искочија, па немав гајле. Ама сега Gears 3 и Forza 4 и RAGE (на пц може и ќе ми ја фати асално)...
Леле, ја утре идам и ГИРС 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ја симнав и сеа чекам и предам =) Ајде крајот на една феноменална добра трилогија.
П.С. Мац ако случајно си ја уклучил Гирс 3 , ке дојдам до кај тебе и кје те скољам! Пошо многу ми ги сереше кецот и 2ката , така да не губи време и на 3ката =)
САМО ЗА Ко-ОП иначе срање игра!!! ТРОЛОЛОЛОЛОЛ
Да бе и јас треба да го флешовам а мака ми е до СК да идам..Дајте добар торент за ПЕС12. Се отепав од барање неможам нигде да најдам некој асолен..
Ќе почекаме тогаш до 14. Иначе ПАЛ ми е конзолатаНемаш англиска верзија почекај 14ти. Иначе Конзолата ти е НТСЦ или ПАЛ? За НТСЦ има само Шпански и Германски за ПАЛ само Германски и Француски, многу тешко ама и Италијански и Грчи се наоѓа
--- надополнето: Oct 5, 2011 5:44 PM ---
Супер што излезе LT+ 2.0, јас не се брзам, ќе почекам малку, и онака моментално само PES 12 играм, а би флешувал само за Rage i Forza 4, GoW ми е тиња игра