PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Само Меси ли знае moonwalk :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Преку кур со играва. Ете на про играм со Јунајтед сезона. Пак против послаби екипи и така и така ако победиш на среќа 1-0 или 0-0 ама со екипи со појаки играчи (Сити) абе пораз од 4-5 разлика не ти бега. Џеко 2 пати сам излегува со голмано. Јаја Туре е најдобриот дриблер во светот. Силва е незадржлив за било кој твој играч. И таа одбраната со R2 за кур не ја бива, го чека чека и пак ако пробаш да му ја земиш лево или десно ќе го сецниш и ти свири фаул. Држи на Х пак секој контакт фаул. И еден гол ми дадоа од офсајд. И шо треба уште нешто плус во корист на компјутерот!??! pes2012 2011-10-15 16-42-06-56.jpg

П

Паган-др

Гостин
Од 1.3 пачот има торент? Вака многу споро оди преку сајт.

Член од
5 април 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
Другарчина ај малце помош .. Ја инсталирав играва и сето во ред .. Ама неможам да ја стартувам .. Откако го префрлив кракот и за да ја стартувам ми дава некој си фатал ЕРОР !!! Му се има на некој случено истово ? Фала однапред

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
дај некој нека ми каже што е работава со дресојве ми са заебани ( не свите некој од нив ) ... на пример место дресвите на Реал од Пенорл ми ги има ,а на од Пенорл дресевите од Реал и уште неколку такви утки ... ( Песедит 1.3 )

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Може ли по ПП еден испробан торент зашто се што пробав и најдов од торенти е споро. Торент за целосната верзија (англиска) што искочи на 14-ти. Благодарам однапред.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
еве две генијалности кои КОНАМИ успееа да ги направат со A.I.-то:
момакот што е во средина и е опкружен со 4 дефанзивци ќе се пробие и ќе ми шибне гол во оваа ситуација:cautious:
А ова е шут од слободен од некој шкљ играч и ако изгледа дека голманот ја фатил топката жива,таа во следниот момент ќе отиде во аголот на голот директно од неговите раце:cautious:

H

-HRO

Гостин
еве две генијалности кои КОНАМИ успееа да ги направат со A.I.-то:
момакот што е во средина и е опкружен со 4 дефанзивци ќе се пробие и ќе ми шибне гол во оваа ситуација:cautious:
А ова е шут од слободен од некој шкљ играч и ако изгледа дека голманот ја фатил топката жива,таа во следниот момент ќе отиде во аголот на голот директно од неговите раце:cautious:
Запази кај мене што се случува овде...

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
и кај мене исто низ 5 играчи врви некој ни виден ни чуен и гол ми клава... играм со St. Pauli и сум 8 во втора бундес... играм со вториот ќе го победам 0-2 следно коло играм со пред последниот ќе го јадам на домашен со 1-3, 0-2...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Запази кај мене што се случува овде...
Леле човече :tapp: уште ова го немав видено. И после ќе кажат некои, абе ок е супер е играта само а.и. и голманите не чинат....WTF!?!?!? “САМО“ ТОА НЕ ЧИНЕЛО?!?! Па тоа целата игра ебате! Џабе ти ако играш се трудиш водиш и поради некоја семоќ од шкљ играч кој покажува натчовечки способност и некоја дебилна реакција на твојот голман на крај губиш натпревар, или титула...Да ти **** и Конами и се да ви ****!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Го инстелирав ПесЕдит пачот и пробувам да ја уклучам играта, нејќе.. Да не знае некој зошто?

Kajgana Shop

На врв Bottom