Јас сум правата Барби!

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
НОВ ТРЕНД НА МАКЕДОНСКАТА ЕСТРАДА - СЕ БРЕНДИРААТ УМЕТНИЧКИ ИМИЊА
Јас сум правата Барби!
Фолк пејачката Сања Цинцева (22) од Струмица ќе го брендира уметничкото име Сани Барби.
Откако и нејзини колешки почнале да го користат нејзиниот прекар и се претставувале како барбики за тезги во ресторани, Сања се исплашила дека ќе го украдат. Вели, со висината од 180 см, долги нозе, со плави локни, полни усни и со бујното деколте, наликува на барбика.
"Само јас сум правата Сани Барби и ветувам дека ќе си го брендирам уметничкото име. Слушнав дека некои новопечени пејачки се претставувале како барбики, а дознав дека има и уште една која што освен Барби го украла и моето име Сани. Тоа многу ме изнервира! Некои од таканаречените барбики не се ниту за гледање ниту за слушање, навистина се ептен грди и само го рушат имиџот на Барби девојка кој што е синоним за убавина, нежност, за високи девојки со долги плави коси и сини очи. Треба да се заинтересираат и ангажираат и надлежните служби. Па се работи за чиста кражба на уметнички идентитет. А мојата публика која што добро ме знае свесна е дека само јас сум оригиналот, ни изјави Сања.
Сани Барби иако долг период се занимава со пеење, го сврте вниманието на јавноста со провокативниот спот за песната "Фетиш" кој во режија на Дарио Јанковиќ, а од неодамна во етерот се врти и новата песна "Имам план". Честа гостинка е на фолк фестивалите, а поради атрактивниот изглед постојано добивала и понуди за гостувања во локали низ земјава.
В. Клинчарова
B42A6924B3FC9B4CA4620EDEBDD86D42.JPG

:pos::pos::pos: a be plavuso plavuso :)

Ја како што знам не е оваа прва со уметничко име тука е легендарната Жаки Макарена :pos:

Ама сме биле вицкасти за новајлии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom