Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Чича новиот бејби фејс,исти е како него чим влезе во игра одма гол.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.914
Поени од реакции
11.680
Топ утакмица, ливерпул со најаките против никаков состав ништо повеќе не можеа од слободниот на стиви...чича - ѕвер, да ги боли! Другиве извадија максимум колко што можеа, алал да им е...како и да е, не не победија, нека цмиздрат сега. Следно коло го мочаме циганите!

GLORY!!!

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Кој глуп гол го примивме, Гигс бе не очекував од играч со толку големо искуство толку глупо да се тргне од жив ѕид.
џабе го плукаш Гигси :) човекот е Ѕвер а слободниот од Џерард беше феноменален иако не сум убеден дека имаше контакт за слободен !

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Во главно сум задоволен од резултатов, ама криво ми е што ние почнавме да веземе после замените и немаше време.Слободниот не го признавам зашто ако видите убаво Фердинанд само го почеша по петицата а овој изглуми мн убаво т.е. како да му ја скинал ногата летна.Парк мн слабо требаше нани да игра . Бтв од Авион се гледаше дека неаме плејмејкер.

Де Геа:cuc:
Чича-Fox in the box( коментар од еден енглез):D
Гигс:place:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
џабе го плукаш Гигси :) човекот е Ѕвер а слободниот од Џерард беше феноменален иако не сум убеден дека имаше контакт за слободен !
Не го плукам Гигс, само викам дека не смешее онаква грешка да направи. Топката одеше во него, тој се тргна.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Многу јако беше второто полувереме првото беше нешто како затишје пред бура. Како што си мислев многу тежок меч во кој добивме многу значаен бод. Денес видовме колку значат на тимот Руни,Чича и Нани.Кога се тие во тимот изгледаме далекко далеко помоќни ,а ни фалеше и креативноста на Клевери кој го очекувам да се врати во прв тим заедно со министерот за одбрана и Андо уште во среда. Следната очекувам Шити да ги нападнеме со сите оружја. GLORY GLORY MAN UTD

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Многу јако беше второто полувереме првото беше нешто како затишје пред бура. Како што си мислев многу тежок меч во кој добивме многу значаен бод. Денес видовме колку значат на тимот Руни,Чича и Нани.Кога се тие во тимот изгледаме далекко далеко помоќни ,а ни фалеше и креативноста на Клевери кој го очекувам да се врати во прв тим заедно со министерот за одбрана и Андо уште во среда. Следната очекувам Шити да ги нападнеме со сите оружја. GLORY GLORY MAN UTD
И доказ дека Фердинанд не е за у канта!После базел сите го пљукавте, а сеа ... Супер беше он мислам дека правилно постапи зашо 2 на 1 беа со де геа.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Цела одбрана одигра одлично на ниво и немаше да примиме гол доколку не влезеше ова од Џерард. Де Геа само потврдува се што кажуваше Ферги и е фантастичен голман. Фердинанд изиграл лошо? Гледајте го пак мечот.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
И доказ дека Фердинанд не е за у канта!После базел сите го пљукавте, а сеа ... Супер беше он мислам дека правилно постапи зашо 2 на 1 беа со де геа.
Секако дека не е за во канта има уште 2-3 добри сезони во него

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Цела одбрана одигра одлично на ниво и немаше да примиме гол доколку не влезеше ова од Џерард. Де Геа само потврдува се што кажуваше Ферги и е фантастичен голман. Фердинанд изиграл лошо? Гледајте го пак мечот.
Џони и Рио беа супер.поготво кога беше во офсајд Суарез и супер реагираа овие

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашо слабо бе, игравме против англиската Барселона :icon_lol: Добра утакмица со оглед на составот, ние требаше да комбинираме зошто играме ЛШ, тие играат Карлин и така :D Задоволна сум од резултатот, не можеме се да победиме, Де Геа е МОТМ, чиста 10ка, пак да јадете гомна за него.

Манс најдобар коментар остави :)
--- надополнето: Oct 15, 2011 2:14 PM ---
Иначе може ли овој Суарез еднаш да не падне?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Зашо слабо бе, игравме против англиската Барселона :icon_lol: Добра утакмица со оглед на составот, ние требаше да комбинираме зошто играме ЛШ, тие играат Карлин и така :D Задоволна сум од резултатот, не можеме се да победиме, Де Геа е МОТМ, чиста 10ка, пак да јадете гомна за него.

Манс најдобар коментар остави :)
--- надополнето: Oct 15, 2011 2:14 PM ---
Иначе може ли овој Суарез еднаш да не падне?
Немој не ги преувеличувај!Англиска Фарселона.
--- надополнето: Oct 15, 2011 2:17 PM ---

МОТМ!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Aрно е бе, Ферги се си има испланирано. Добро изигравме, внимателно, еве им се потрефи дадоа гол, се стегнавме во напат вративме и после пак повнимателна игра. Одиме понатаму. ГЛОРИ! :)

A

apidrone

Гостин
Да бе, задоволни сте, кај бевте пред утакмица :P Шала :)
Реков и вчера, многу побитна е наредната утакмица. Идеме на се или ништо. Глори!
Иначе Џерард освен голот, не знам што друго направи па да биде МОТМ, али ај, нека се порадуваат и скаузерите малце...
Најмногу од се ме радува тоа што се повеќе се уверувам дека Ферги не го утнал изборот за прв голман!

Kajgana Shop

На врв Bottom