sekoj tepacka e od pricina covek za dzabe ne se bijatбез причина никогаш.. Ама да има причина епа тогаш братче милина имам да се тепам
хаха.. Имаш некој видено како се курчи и бара рчки без причина? или сите се мирни во световsekoj tepacka e od pricina covek za dzabe ne se bijat
e ova mi e najako videoхаха.. Имаш некој видено како се курчи и бара рчки без причина? или сите се мирни во светов
марио по твојот ник се се познава дека имаш 13 години иако пишува дека си 18, така да тоа е нормално за ваз, не е којзнае какво вашето тепање тоа ви преставува како самодокажување и трае најмногу до 20 секунди.јас да се тепам и тоа најчесто кога ќе испровоцира некој
Таман си реков конечно напиша нешто без да лажеш ... и ете ти ....... во последно време многу сум набилдан па другарите почнаа да се плашат од мене , и ова ренирав циу цица до прва година па потоа се откажав поради многу повреди е сега тренирам кикбокс и почнав да тренирам боди билдинг , некако не држи вода али ајтренирав циу цица до прва година па потоа се откажав поради многу повреди е сега тренирам кикбокс и почнав да тренирам боди билдинг па не се тепам, избегнувам тепачки несакам никој да биде повреден, можат секогаш проблемите да се решат на убав начин, во последно време многу сум набилдан па другарите почнаа да се плашат од мене
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:33 PM ---
марио по твојот ник се се познава дека имаш 13 години така да тоа е нормално за ваз, не е којзнае какво вашето тепање тоа ви преставува како самодокажување и трае најмногу до 20 секунди.
добро тоа со црвеното го напишав на шала немој толку да се возбудуваш како и да е си пишав сакаш верувај сакаш неТаман си реков конечно напиша нешто без да лажеш ... и ете ти ....... во последно време многу сум набилдан па другарите почнаа да се плашат од мене , и ова ренирав циу цица до прва година па потоа се откажав поради многу повреди е сега тренирам кикбокс и почнав да тренирам боди билдинг , некако не држи вода али ај
On: Не , не се тепам избегнувам тепачки , премногу се немам тепано во животот затоа шо проблемите се обидувам да ги решам вербално , а да веќе кога се тепам е тогаш има последици и тоа не мали
Па не баш 20 секунди сеа зависи и до временските услови и зависи од годишното време, како и поставеноста на Земјата во однос на другите планети итн итн.тренирав циу цица до прва година па потоа се откажав поради многу повреди е сега тренирам кикбокс и почнав да тренирам боди билдинг па не се тепам, избегнувам тепачки несакам никој да биде повреден, можат секогаш проблемите да се решат на убав начин, во последно време многу сум набилдан па другарите почнаа да се плашат од мене
--- надополнето: Oct 14, 2011 5:33 PM ---
марио по твојот ник се се познава дека имаш 13 години така да тоа е нормално за ваз, не е којзнае какво вашето тепање тоа ви преставува како самодокажување и трае најмногу до 20 секунди.