Дали се тепате?

S

Shellshock nam67

Гостин
последна добра тепацка кој сум ја имал беше на 22 години и тоа е дно згепче постаро од мене нон стоп ми ќењаше.
кога му влегов со боксој по глата го напрајв сол а две глај беше над мене таков ќотек не јал изглеа од никого, интересен факт по таквиот ќотек добиваш респект за цел живот.
пред 3 месеци на мој 28 години пак ќе имав тепачка и тоа пак испровоцирана од другото лице ама за срејќа не подлегнав на провокација
--- надополнето: Oct 13, 2011 1:57 PM ---
последна добра тепацка кој сум ја имал беше на 22 години и тоа е дно згепче постаро од мене нон стоп ми ќењаше.
кога му влегов со боксој по глата го напрајв сол а две глај беше над мене таков ќотек не јал изглеа од никого, интересен факт по таквиот ќотек добиваш респект за цел живот.
пред 3 месеци на мој 28 години пак ќе имав тепачка и тоа пак испровоцирана од другото лице ама за срејќа не подлегнав на провокација

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Вчера го натепав, па рачунај сеа....

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Последен пат се степав у воксја кога бев, со еден 2 пати поголем од мене, плус пријател ми беше. Ама нешто пред менза за да изведе он некоја заебанција ме гурна, ја се изнервирав, го удрив еднаш.... и послеееее... кога фати да ме фрла од еден крај на друг :).
Ја знаев дека ке ме тепа, ама морав. Не ме удри ни еднаш само ме фрлаше наоколу, фер бора беше на крај другите војници видоа дека ке направам самоубиство од инает, и фатија да не делат. :)
Добро искуство, после 1 недела се помиривме.
Е сега више нема тепачки од моја генерација, се тепаат тамо тинејџери, овие од моја генерација се удараат ама по џеб само. Тамо највише боли деновиве.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
без причина никогаш.. Ама да има причина епа тогаш братче милина имам да се тепам :D

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Избегнувам. Секогаш гледам недоразбирање да решам со разговор. Во екстремни случаи кога разговорот не помага нормално дека ке се започне тепачка, тоа понекогаш е единствениот разговор на кој можат да комуницираат одредени личности. Кај нив преферирам бруталност...o_O

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Лесно може било кој да ме испровоцира и одма почнувам со тепање , туркање и слично,скоро секој ден мора да се затуркам со некој и слично шо ме испровоцирал , било другар или некој познаник :) , јебига знае нервозен сум нека не провоцира.
А, последната тепачка ми беше пред 4-5 месеци , игравме фудбал и ова батево , нешо џудист е кизнај шо и играме фудбал само спрепки прај или провоцира нешто , му влегов со двете тупаници мечкин скок , 4-5 бокса му рокнав и една клоца в ребро , зеде ме кутна наземја (јебига џудист) , ииии јас си го тепав тој ме стегаше за врат, се додека не не разделија тука ...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Не се тепам зашо сите сум ги истепал и сеа нема кого да мавам:D

volatileMystery

ај лајк титс
Член од
3 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
11
Ја се тепам коа лаат по девојками ... :( претежно се сунетисаните...

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Од олку тепачишта ме фати страв на улица да излезам.
Зато сега ке се затворам дома во некој ќош, ке го земам ПЦито и ке се фалам на кајгана колку јако тепачиште сум, да се плашат малце и другите не само јас(y)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Е вакви ко шо рече Блу Арми часни сестри , ме иритираат , не дека се служам со ќотек секогаш ама вака ко че коментира некој или во живо или на форум ..... Фактички со то јас брат колку можам одбегнувам брат нејќам ова нејќам она ... Фактички му е страв нема мадина да мавни на некој .... Или пак вакви муабети уффф колку тепачи има ...демек ти ако фатиш со нас работа сите еден по еден ќе не истребиш ко ориз/грав и слично ;)
Него.... многу нападно ти одговорив :X3:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
^ Е вакви ко шо рече Блу Арми часни сестри , ме иритираат , не дека се служам со ќотек секогаш ама вака ко че коментира некој или во живо или на форум ..... Фактички со то јас брат колку можам одбегнувам брат нејќам ова нејќам она ... Фактички му е страв нема мадина да мавни на некој .... Или пак вакви муабети уффф колку тепачи има ...демек ти ако фатиш со нас работа сите еден по еден ќе не истребиш ко ориз/грав и слично ;)
Него.... многу нападно ти одговорив :X3:
Чекај малце ова на мене се однесуваше!? Друг пат цитирајме да недојде до недоразбирање.:D
И не го свати мојот пост!? Најобично лањо или попопуларно кажано трол.
Финтава ми е ВИСИНСКИТЕ ТЕПАЧИШТА СЕ ФАЛАТ НА УЛИЦА, А НЕ КАЈГАНА каде скоро никој не ги познава.
И неможам да сватам каде прочита дека јас се фалам и сите ке ве истребам како грав/ориз!?
А за тоа дека немам мадиња да мавнам на некој нема да ти филозофирам, имаш среќа што не ме познаваш:D,иако не сум љубител на тепање.
И ззабегав многу оф топик... мислам сега дека ме разбра:)

Kajgana Shop

На врв Bottom