American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Ф

Фил Ајви

Гостин
Фамилија од три члена се сели од Бостон во ЛА со цел да започнат нов живот и да пронајдат мир од мачното минато што го преживеале. Купуваат нова куќа која крие мрачни тајни незнаејќи дека тие тајни со нетрпение тежнеат да се откријат пред новите сопственици. Значи приказната е слична со онаа на филмот "The Amityville Horror" а актерите и глумата ми се ок (подетално на imbd). До сега има излезено три епизоди т.е. две споени во една плус уште една, секоја среда нова епизода. Не е нешто посебно но ми недостига онака класична хорор-мистерија серија па тепам време со неа.

мене сега за сега ми е супер серијата, ме бендисуе мистеријата у неа и хорор моментите:cautious:

Фамилија од три члена се сели од Бостон во ЛА со цел да започнат нов живот и да пронајдат мир од мачното минато што го преживеале.
Гарант се некои езерџии кои неможат да поднесат да слушаат дека Рондо е најдобриот плеј, Пис најдобар капитен, Ален најдобар шутер, КГ најборбен играч, Лери најголема легенда, Расел најтрофеен играч...
Такви само за во ЛА се...:ROFLMAO:

Гарант се некои езерџии кои неможат да поднесат да слушаат дека Рондо е најдобриот плеј, Пис најдобар капитен, Ален најдобар шутер, КГ најборбен играч, Лери најголема легенда, Расел најтрофеен играч...

Ма јок... Како што ја гледам во серијата може да стане за тоа дека мажот ја изварал жена му со Рондо, а за време на сексот мислел дека е со некоја добра женска. Жена му спиела со Пис, а останала трудна од Ален, КГ е мртов, но се појавува за да ги плаши и сака да ја легне ќерката, а Лери го гледа мажот додека мастурбира, Расел ги силува сите навечер, а овие сабајлето појма немаат што ги снашло...

Ако ти изгледа нешто чудно и нејасно од ова што сум го напишал, само изгледај ги двете епизоди од серијата... После тоа ова ќе ти изгледа како прифатливо сценарио. :)))

Ма јок... Како што ја гледам во серијата може да стане за тоа дека мажот ја изварал жена му со Рондо, а за време на сексот мислел дека е со некоја добра женска. Жена му спиела со Пис, а останала трудна од Ален, КГ е мртов, но се појавува за да ги плаши и сака да ја легне ќерката, а Лери го гледа мажот додека мастурбира, Расел ги силува сите навечер, а овие сабајлето појма немаат што ги снашло...

Ако ти изгледа нешто чудно и нејасно од ова што сум го напишал, само изгледај ги двете епизоди од серијата... После тоа ова ќе ти изгледа како прифатливо сценарио. :)))
И сега што... секој на секого а...:)

Без оф-топичарење, за навивачки мудрувања има други подфоруми.

Ова е боље или Вокинг Дед?

Кај "The Walking Dead" во прв план е драма пропратена со хорор елементи, а кај приказнава онака да те заплаши е во прв план во која мистеријата врши голема улога а драмата е споредно нешто, барем јас така протолкував. Инаку повеќе сум фан на TWD.

Пред една недела ја открив и до сега ми е феноменална, на моменти ме потсетува на Твин Пикс. Се надевам да не разочараат!

'American Horror Story' renewed for season 2

48 minutes ago | EW - Inside TV | See recent EW.com - Inside TV news »
MV5BMTM4NTg3MzEyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjQzMDg3Ng@@._V1._SY140_.jpg
Boo! American Horror Story will return for a second season.
This is one of the fastest pickups in the history of the network, which tends to wait until at least the fifth episode airs before renewing a show. But given the show’s ratings and, just as important, the rating growth the past couple weeks, and — hey, it’s also freakin’ Halloween — this was an easy decision.
By announcing today, FX is also able to promote its four-episode Halloween marathon of the show that begins tonight — so those how haven’t seen Ahs can get caught up.​

почнаа да се комлицираат работите и поголема динамика има кај дејствијата, најдобра епизода до сега, ликот на Тејт ми е омилен

За оние што уште штедат интернет..

Не пропуштајте да гледате American Horror Story на FoxLife почнувајќи од денес!!

Apparently, ќе иде и на тв, како и да е, јас сум на почеток и серијава е.. weird.
Good weird.

За оние што уште штедат интернет..

Не пропуштајте да гледате American Horror Story на FoxLife почнувајќи од денес!!

21:25 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
21:55 Škola za parove
22:20 Škola za parove
22:55 Kako sam upoznao vašu majku
23:25 Amercan Horror Story Y1
00:20 Ženske priče
01:10 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
01:35 Uvek je sunčano u Filadelfiji?
02:10 Sudije za stil

таман на fox crime завршува TWD и одма мењаш канал на fox life :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot