- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Drugarcinja dali ke moze da mi kaze nekoj za ovoj telefon Samsung C3300K Champ donesen mi e od stranstvo i dali ke mozam da si go odkodiram samm i ako mozee, kakoo? Fala odnapredd
Спроти бензинската кај соборна. Кај сендвичарата на Буцо, одма до него е. Таму сум носел телефони на сервис и типот стварно е добар.Ми треба помош од вас.Имам Samsung s5230 и имам проблем со мрежата, немам ни една цртичка и неможам да воспоставувам повици.Живеам во Скопје и ја исклучувам можноста дека нема мрежна покриеност.Истотака и порано го имав користено со T-Mobile картица што значи дека не екодиран.Некој да ми укаже што може да е проблемот или да ми препорача сервисер ( Освен Алфа мобил поради X причини )
Супер за никаде, поарно друг зимај.SonyEricson Xperia, дали е добар, нека пиши некој кој го користи.
Кој модел предлагаш ти кој ги има истите перформанси.?Супер за никаде, поарно друг зимај.
Поима неам пиши на јутуб за телефони глеј ако има пофалби зимај, иначе едно другарче има ваков сони ериксон и се жали цело време му паѓал софтверот.Кој модел предлагаш ти кој ги има истите перформанси.?
И двата телефона користат различна батерија. Најдобра опција-купи нова батерија. Батеријата кога-тогаш цркнува...неможе да трае вечно.Молам за помош!!!
Дали може да направам глупост ако батеријата од Нокиа 7230 ја ставам на Нокиа е66 која е со иста волтажа 3,7?
Ве моалм за помош.... телефонот е66 ми е многу драг но неможам да го користам затоа што батеријата му се празни за 3 саати!
Нова батерија во сервисот на ОНЕ ми рекоа дека кошта 2000 денари!!!И двата телефона користат различна батерија. Најдобра опција-купи нова батерија. Батеријата кога-тогаш цркнува...неможе да трае вечно.
Купи си HTC Sensation и во наредни година-две да не се замараш со телефон.Кој модел предлагаш ти кој ги има истите перформанси.?
Тие нормални ли се бе?! Појди во некоја приватна мобилара низ градот и купи си за поефтино.Нова батерија во сервисот на ОНЕ ми рекоа дека кошта 2000 денари!!!
Некој со конкретна помош!...... Некро сеуште не ми одговорил!Молам за помош!!!
Дали може да направам глупост ако батеријата од Нокиа 7230 ја ставам на Нокиа е66 која е со иста волтажа 3,7?
Ве моалм за помош.... телефонот е66 ми е многу драг но неможам да го користам затоа што батеријата му се празни за 3 саати!