А1 Македонија

Дечки дали знаете што можи да е работата, имам број на вип и сум на припејд ама веќе 2-3 дена кај шо не ми троши кредит, а пишам пораки и надвор од Македонија. Што би ме советувале дали да појдам во некоја од продавниците на ВИП и да прашам шо е работата или нешто друго?

Дечки дали знаете што можи да е работата, имам број на вип и сум на припејд ама веќе 2-3 дена кај шо не ми троши кредит, а пишам пораки и надвор од Македонија. Што би ме советувале дали да појдам во некоја од продавниците на ВИП и да прашам шо е работата или нешто друго?

Сигурно имаш некои бесплатни пораки и бесплатни минути :)

Може ли да се стави лимит на претплатата ?

Може ли да се стави лимит на претплатата ?
колку шо сум информиран, не можи, едноставно ќе си внимаваш, на нет имаш бесплатна проверка и така некако, за да не заминиш многу

Во план сум да купувам телефон, мислев Sony Ericsson Xperia x8. Гледам дека во Вип цената му е најефтина во однос на Т-Мобајл и Оне, па сакав да прашам за мислење за телефонов и исто така објаснување за пост пејд услугите? Ме интересира што по истекот на договорот?

Во план сум да купувам телефон, мислев Sony Ericsson Xperia x8. Гледам дека во Вип цената му е најефтина во однос на Т-Мобајл и Оне, па сакав да прашам за мислење за телефонов и исто така објаснување за пост пејд услугите? Ме интересира што по истекот на договорот?

По истекот на договорот си тераш месец за месец. Јас скоро година дена не потпишувам нов договор. Се спорам за 1000 смс-и месечно кои ми ги дадоа на времето, а сега ми викаат дека ако потпишам нов договор ќе ги изгубам... и сериозно размислувам да се префрлам на ОНЕ, ама сите некако кукаат од нив

Другаче го зема пред 2-3 месеца и се жали од него... Батеријата, копчето за заклучување, нема multi-touch и доста други ствари. :)

По истекот на договорот си тераш месец за месец. Јас скоро година дена не потпишувам нов договор. Се спорам за 1000 смс-и месечно кои ми ги дадоа на времето, а сега ми викаат дека ако потпишам нов договор ќе ги изгубам... и сериозно размислувам да се префрлам на ОНЕ, ама сите некако кукаат од нив
А може да се земе на претплата ама на име на невработено лице . . пример студент. . ( да не ги замарам моите) :)

На мајка ми и на татко ми му се јавиа за да го продолжат договоров ако сакаат до крај на месец.. Е сега, едниот користит 590 тарифа, а другиот 390.. Сметката ни идат во исто плико, се заедно, е сега мене ме интересира дали можам да ги искористам 2 те тарифи заедно за да ме фати поефтино телефонот што сакам да го земам (се надевам дека кога го продолжувам договорот имам право на телефон?)

Знае некој да ми каже како да блокирам број, да неможе да ми врти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom