Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ко манијак некој да сум со сликиве :D Еве ги во спојлер на некого да не му кочи :) Тагнете се сами :pos:
dsc05378.jpg

dsc05383.jpg

dsc05384.jpg

dsc053dod.jpg

dsc05394.jpg

dsc054aqa.jpg

dsc05396.jpg

dsc05408.jpg

dsc05409.jpg

dsc05398.jpg

Ама крајната слика мора надвор од спојлер :D

dsc05414.jpg

Последната слика крајот сите како сме како наорлени врапчиња со иронична насмевка :pos:.Црвени пазитесе!!

ко манијак некој да сум со сликиве :D Еве ги во спојлер на некого да не му кочи :) Тагнете се сами :pos:
dsc05378.jpg

dsc05383.jpg

dsc05384.jpg

dsc053dod.jpg

dsc05394.jpg

dsc054aqa.jpg

dsc05396.jpg

dsc05408.jpg

dsc05409.jpg

dsc05398.jpg

Ама крајната слика мора надвор од спојлер :D

dsc05414.jpg

Одлични слики,Џену ме фатила све како што не трчам,ќе речат луѓево некој легач сум :D

Иначе на сликава такозвана ''Поразени''сме(oд лево на десно):

Инзаги,Сајбер,Гоуст,Ја,Russian Kid и Урбан Мувер. :icon_lol:

Добра екипа сме,остајте вие тие работи!

Еј ова ќе испадне дека се частеле сами со пивава тука во позадина се црвена екипа :D

Еј ова ќе испадне дека се частеле сами со пивава тука во позадина се црвена екипа :D

Кој ве тераше да не се сликате бе? :D Aли вас послатко ви беше да ни се смеете и да не реметите отколку да правите една група слика.
--- надополнето: Oct 13, 2011 8:49 PM ---
dsc05398.jpg

Што ли прави Урбан?

:pos:

^^На сликава, Rushiankid изгледа ко пред гадно згазнување, Сајбер ко да видел дух (не мене:)), Вори ко да му одвртува една на Супервајзор (мислам дека тој беше), а Урбан....неам појма.:D

Секоја чест за фотографот чиста 10-ка од мене,супер се фотките!!(само што ние сме малу леви за сликање)

Еј црвени дајте ние деновиве да седнеме да изгледаме тоа утакмицата што ја снимаше Џену да си поправиме грешки за наредна утакмица пошто овие плавиве лошо ќе биде ако стигнат до снимката :icon_lol:

Ќе направиме тактика следен пат да сме уште појаки, гледав јас како играте и знам што треба да подобриме :).

Ова мислам дека е врвот!:pos:
dsc05383.jpg

dsc053dod.jpg

Јако излегло ова богами,опасен фото-репортер имаме признајте:D
By the way,на вторава слика ме туркаш со рамо или ми се чини?!:pos::pos:
За таа групната ќе ја праиме Kaiser кога ќе биде тука + Топче,ми се чини и двајцата отидоа,немаше да биде фер да праиме тимска без нив..
А вие сами си покажувате на сликата зашто губите,коа пиете пиво кој ви е крив:D
Ние позади пиевме природно нешто,100% џусче...и затоа ве добивме и ќе ве добиваме!:icon_mrgr:
Да си се пофалам само,си отворив сеа new text document и ќе си запишувам одиграни утакмици и постигнати голови:D

dsc053dod.jpg

За таа групната ќе ја праиме Kaiser кога ќе биде тука + Топче,ми се чини и двајцата отидоа,немаше да биде фер да праиме тимска без нив..
Ние позади пиевме природно нешто,100% џусче...и затоа ве добивме и ќе ве добиваме!:icon_mrgr:

Незнам xD.Hишто лошо не планирам да ти направам dont worry!!!:pos:

dsc05383.jpg

dsc053dod.jpg

Да си се пофалам само,си отворив сеа new text document и ќе си запишувам одиграни утакмици и постигнати голови:D

Да те поправам морам.Не пиевме сите пиво :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom