Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
дај кажете дечки кој е бројов од АЕК да пријавам проблеми со кабелскава... пошо несакат операториве да си ги решат проблемите морам кај нив да пријавувам
190 е бројот јас вртев не работеше ни ѕвони ни ништо

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Здраво на сите...да не знае некој кај можам да најдам ваква шоља?или слична...многу ми е важно ..ако некој знае..ве молам пишете мии ..
Во Џамбо, Сева на плоштад ...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Чичко Гугл не помага, па ајде вие. Имаше една статија на интернет, што се случило пред 10 години. Нешто во смисла дали ви се верува дека тие и тие работи се случиле пред 10 години....Ми треба линк до статијава. На македонски е.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Ако ти е од сајт кој постоел пред 10 години а сега веќе не постои... тешко, ептен тешко.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ако ти е од сајт кој постоел пред 10 години а сега веќе не постои... тешко, ептен тешко.
Не, пред месец, два. Само темата на текстот е таа. Беше на црнобело, или мотика, или точка или интересно, идивиди...се пребарав ама не ми оди:(

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.970
Ако се сеќаваш на некоја реченица, искуцај ја на кирилица у гугл, па може ќе ти се посреќи. Јас така наоѓам песни од кои знам само стих, два.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кај се наоѓа Валијант,она секси шопов.. после нова железничка ли беше,само од која страна ,лево-десно ? :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кај се наоѓа Валијант,она секси шопов.. после нова железничка ли беше,само од која страна ,лево-десно ? :D
До кукла на дување ли догура пријателе мој стари:pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
До кукла на дување ли догура пријателе мој стари:pos:
Да :)

Слушнав добиле нов модел на кукла, La Leandra се викала (француска производња иначе) па решив да си ја купам :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Да :)

Слушнав добиле нов модел на кукла, La Leandra се викала (француска производња иначе) па решив да си ја купам :D
Ja па мислев Grujoki ќе ја купуваш :pos:
Ах бе цитро изглеа ти текна како да ја опнеш комшиката .....со вибратор :icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ja па мислев Grujoki ќе ја купуваш :pos:
Ах бе цитро изглеа ти текна како да ја опнеш комшиката .....со вибратор :icon_lol:
Ни се уарни сега и вибратор ми бара :D .Иначе со Леандра можете да ми помогнете околу изборот , да ми кажете омилено моделче , ова - она :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ни се уарни сега и вибратор ми бара :D .Иначе со Леандра можете да ми помогнете околу изборот , да ми кажете омилено моделче , ова - она :D
Никаква пластика/гума не може да замени природно.
Ама коа некои ги заебала природата бараат чаре у валијант.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom