Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Не ја палат жени сигурно.
Асексуална, тоа е тоа што таа сака да ми го каже со своето однесување. И што правиме со таквите жени? Ги чуваме во брак.
Би ценел ако некој ми каже дека бил или е во брак и кај него ситуацијата била слична или различна.
Знам дека сите знаеме што е во ред и што не е, ама сепак искуството кажува најточно.
Ајде сега да ми кажете дека никој од вас не е во брак...
--- надополнето: Oct 12, 2011 8:20 PM ---
Лесно е да се каже разведи се. Очигледно не си во брак.
За болест, да, има, често ја фаќаат кризи и е или раздразлива или депресивна. Некои денови е тотално во аут. Затоа и не можам да ја оставам лесно, меѓу другите причини.
Квадрос не знам зошто бараш некакво мислење од други за ситуација што ве засега вас лично, еве ако речам дека јас сум во брак и кај мене е иста ситуација или пак 100 души истото го потврдат ти би се чуствувал подобро? Дали тоа тебе би ти променило нешто освен што ќе добијаш некоја лажна утеха и по некоја емпатија дека тоа е нормално зошто и други 100 души не се нормални. Ти самиот кажувап дека ти е потребен секс, фала богу како на секое нормално човечко битие и дека сопругата не сака секс, треба са си појдите на психолог, брачен советник или сексолог за да го разрешите тоа.
И не е навистина нормално да се нема секс во брак 10 години мислам најискрено ова го кажувам без да навлегувам што е проблемот.