Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Квадрос не знам зошто бараш некакво мислење од други за ситуација што ве засега вас лично, еве ако речам дека јас сум во брак и кај мене е иста ситуација или пак 100 души истото го потврдат ти би се чуствувал подобро? Дали тоа тебе би ти променило нешто освен што ќе добијаш некоја лажна утеха и по некоја емпатија дека тоа е нормално зошто и други 100 души не се нормални. Ти самиот кажувап дека ти е потребен секс, фала богу како на секое нормално човечко битие и дека сопругата не сака секс, треба са си појдите на психолог, брачен советник или сексолог за да го разрешите тоа.Не ја палат жени сигурно.
Асексуална, тоа е тоа што таа сака да ми го каже со своето однесување. И што правиме со таквите жени? Ги чуваме во брак.
Би ценел ако некој ми каже дека бил или е во брак и кај него ситуацијата била слична или различна.
Знам дека сите знаеме што е во ред и што не е, ама сепак искуството кажува најточно.
Ајде сега да ми кажете дека никој од вас не е во брак...
--- надополнето: Oct 12, 2011 8:20 PM ---
Лесно е да се каже разведи се. Очигледно не си во брак.
За болест, да, има, често ја фаќаат кризи и е или раздразлива или депресивна. Некои денови е тотално во аут. Затоа и не можам да ја оставам лесно, меѓу другите причини.
И не е навистина нормално да се нема секс во брак 10 години мислам најискрено ова го кажувам без да навлегувам што е проблемот.