- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.311
- Поени од реакции
- 26.226
Какви факти сакаш, види ги учесниците, сите се или активисти на Сорос кој се појавуваат и на други собири во организација на Сорос или членови на скопските ограноци на СДММ. Тоа го знае цело Скопје.Го врза крпчето а? не држи вода муабетот, барем не на невидено, тука никој не спомнува факти.
Ако е Соња Исмаил ќерка на Ѓунер, значи нема право на сопствено мислење туку секога работи по директива на Ѓунер Исмаил а?
мене коза промена ова ми е ок, секаква младинска иницијатива е подобра од никаква. Младинава е во толкава апатија западната дури и жално е. Затоа викам да не се плука толку многу, па макар и од Сорос да потекнува.
Соња сега пробува да се одмазди задоа што и го одзедоа државниот стан што си го користеше без пари, пошто нели е социјално загрозена.
Ако овие партиско-политички собирања ги изедначуваш со младинска иницијатива, тогаш не само што не сме западнати во апатија туку и сме лидери во Европа.
Зошто да не се плука ако некому не му се допаѓаат. Мене поприфатливи ми се дури и Латас и Миленко пред овие. Латас барем е искрен и признава дека сере заради личен интерес, овие се затскриваат и глумат независни.