Значи имам девојка.... Имам веќе една година и на 17 год ја изгубивме невиноста и 2 ца та..... Различно е кога си во врска да имаш сех со некој кој го сакаш а различно е ако имаш потреба па натрти се на било кој...... А колку те сака тебе господ он ќе си каже....
Другарче многу си контрадикторен во многу од постовите кои ги пиша. Со оглед и на возраста некако ептен некој ти има испрано тоа мозочето ти мало што тропка кога потскокаш
Демек недај боже кога ќе отиде кај горниот ќе и каже дали ја сакал или не па ќе ти каже кога ќе се качиш и ти или? Оф леле уште колку има да учиш за да можеш да водиш саглам разговор со луѓе ем на поголема возраст ем со поголемо искуство од тебе ама ај....
I don't get it.
Шо се дешава кога едниот од вас „другарите“ си фати дечко/девојка, онака, за сериозно?
Прекинувате со „врската“? Станувате подистантни „пријатели“?
Чисто ме интересира...
Многу интересно прашање, иако не сум човек со искуство од фак бади итн, мое размислување е дека сето тоа функционира се додека едниот не се поврзе емоционално со другиот.
Би го протолкувал како: Дојдов, ебев, избегав
Се што е надвор од ова е нешто повеќе од фак бади, барем размислувањето ми е тоа.
Да !!!
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:21 PM ---
Каква чест имам на секој мој пост да имаш одговор.... Браво
Не мислам да се расправам со тебе до бескрај..Терај си како што си сакаш можеби некогаш ќе сватиш али тогаш ќе биде касно.....Иначе ако ако ти не си невина има деноешно време и невини девојки,ако ти си курва можеби другите не се...
Ако ти не веруваш во Бога другите веруваат и инт...Ако си различна од сите други тоа чувај си го во себе и не го искажувај јавно твоето глупаво мислење и понашање....Зошто можеби некој друг провоцираш и иритираш......
Човекот може да остави белег само со 3 работи:
-Да направи потомство....
-Да напише книга...
-Да биде хуман....
Со курвање не оставаш никаков белег.... Освен белег на твојата чест...... И не ме цитирај повеќе....
Демек ти веруваш? Демек комплетно си предаден на Бога? Ако е така што е со губењето невиност? Зашто не си се чувал до брак со дотичната која исто така би се чувала за тебе, м?
Секој има право на свое мислење и став а покрај тоа искажување на истото на ваков или таков начин. Ако тоа тебе те провоцира едноставно игнорирај го, кажи си го своето мислење и заврши со тоа а немој да солиш памет како ова чини како тоа нечини и да лепиш епитети на луѓе кои не ги знаеш.
Човекот може со многу повеќе работи да остави белег освен трите наведени, но... ќе те оставам да размислиш за тоа ако воопшто размислуваш за нешто пред да пишеш.
кога атрактивна девојка предлага за секс-другар, тоа е Blessing у заграда Благослов. Тоа е дар од бога. Тоа значи сум направил нешто добро па сега мојот господ ме наградува.