Јас како што кажав, не сум засегната од твоите лични желби, и додека ми е мило, ќе те цитирам. Ако не сакаш цитирање, не пишувај, не би имала што да цитирам.
И не се прави мудар, напиши зошто мислиш дека е нешто вака или онака, и поткрепи го тоа со некој добар аргумент.
Вака млатиш слама, и убаво ми е многу, имам разонода, и благодарам.
Твоето стереотипно гледање на мене, те става во твоите сопствени гомненици, оди тркни до подфорум религија и види дали навистина си верник. Дури и верниците, се посаглам луѓе од тебе, макар и за чисто форумски разговор.
Тоа што твоето ниво на интелигенција е потпросечно, не значи дека ќе те сожалувам и ќе те оставам да трескаш зелени. Не се надевај на таква добрина.
Чисто информативно, прокурвински момци немам запознаено, а ти поднаучи нешто, напиши домашна, и види дали си единствениот идиот на светот кој не прави разлика меѓу проституција, промискуитет и сексуален живот.
И не заборавај до црква да одиш, однеси зејтин, запали свеќа и покај се, сексот вонбрачен е огромен грев. Башка, твоето курнас однесување ич не иде со библиски правила. Башка, почни со целибатот, ако сакаш да ги видиш рајските градини.
Искрено ти кажувам ова, жал ми паѓа малце.
--- надополнето: Oct 11, 2011 11:02 PM ---
Абе тој си ја изгубил невиноста со девојката на 17 години, ама никако да сфатат оти заедно ќе ги печат на ражен во Адот... ми продава бубрези дека јас ќе горам во пекол, зошто замисли либерално сум мислела, а неговиот грев е еднаков на мојот