Ф
Фил Ајви
Гостин
И јас така слушнав. Инаку подобра игра прикажуваат со Марсело и Хулк во тимот тоа е сигурно.Него ако добро го разбрав коментаторот, стварно ли е ова последен настап на Роналдињо за Бразил?
уф какво голче : )
И јас така слушнав. Инаку подобра игра прикажуваат со Марсело и Хулк во тимот тоа е сигурно.Него ако добро го разбрав коментаторот, стварно ли е ова последен настап на Роналдињо за Бразил?
Дињо Ако стварно се простува од националниот дрес, не ни можеше со поубав гол.И јас така слушнав. Инаку подобра игра прикажуваат со Марсело и Хулк во тимот тоа е сигурно.
уф какво голче : )
види оваДињо Ако стварно се простува од националниот дрес, не ни можеше со поубав гол.
Какво градење е тоа со левата нога на босанецот, помеѓу нозете на Насри.Незнам кај ти виде пенал во таа ситуација, како прво се градеше капитенот на Босанците, плус и да беше веќе фаул направен пред 16 метри беше.
И пред тоа на Франција им досуди два фаули, од кои имаа можност да го израмнат резултатот.
ај види видеото уште еднаш ханданович цело време се спремаше за на лево да се фрли дури и тргна прерано неможи видич до толку глуп да е... а и реакцијата од после... ни радост ни тага немаше сите бea -Местена била.
Ханданович го прееба Видич за сите пари. Мн ретардирано од негова страна. Не сум за Србија ама пак, да му ебам матер на Ханданович.
Видич најверојатно мислеше дека Ханданович му кажува кај да шутира за да даде гол, овој да се фрли на друга страна (не им треба на Словенците, од исто место се + уште неколку причини за да им ја пуштат). Ама Ханданович го прееба.ај види видеото уште еднаш ханданович цело време се спремаше за на лево да се фрли дури и тргна прерано неможи видич до толку глуп да е... а и реакцијата од после... ни радост ни тага немаше сите бea -
Е што требаше Видиќ да направи? Демек ако се фатеше за глава или легаше на трева, се ќе беше „чисто“...ај види видеото уште еднаш ханданович цело време се спремаше за на лево да се фрли дури и тргна прерано неможи видич до толку глуп да е... а и реакцијата од после... ни радост ни тага немаше сите бea -
Браво бе гениј, според тебе ќе местат утакмица каде што има милионски уплати (демек сигурна) или на некоја што има уплатено 500-600К евра? Шансите дека е местена се мали сепак постојат, иначе да најверојатно е дека Ханданович го излажа дека ќе му ја пушти и пре... ВидичАко сакале да фатат пари од кладилница, ќе местат некоја пријателска, нема да местат ваква утакмица.:
What is this, i don't even.... не, озбилно, што? Ај малце по разбирливо објасни ми зашто не те сфаќам...Браво бе гениј, според тебе ќе местат утакмица каде што има милионски уплати (демек сигурна) или на некоја што има уплатено 500-600К евра?
Фудбалот умре одамна, чим сега се вртат по 50-100 милиони се е маркетинг бизнис и за жал, и да не местат тимовите за нив туку местат за кладилниците а од кладилниците покасно тимовите добиваат пари нормално. Барем во појакиве лиги, не зборам за нашиве тимови ..What is this, i don't even.... не, озбилно, што? Ај малце по разбирливо објасни ми зашто не те сфаќам...
Аа.. ок. Според мене нема воопшто да местат.
Иначе... што има врска колку има уплатено кажи ми... екипите местат за они да бидат у ќар а не за кладилниците да бидат у ќар алоууу.. и ако местат, ќе местат на некој натпревар што ништо не им значи а нема да местат важен натпревар, алоууу.
Ок, и ја тоа сакав да ти кажам.. ни знам дали/како/кога местат, ни ме интересира.Него ајде доста за местење, многу офтопик отидовме
Од кај знаеш бе па ти јас што спремам?хахаха каков пресврт
--- надополнето: Oct 12, 2011 3:38 AM ---
види ова
ако не те чести следна на фудбал не е човек!
ај доста е офтопик