Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ф

Фил Ајви

Гостин
Него ако добро го разбрав коментаторот, стварно ли е ова последен настап на Роналдињо за Бразил?
И јас така слушнав. Инаку подобра игра прикажуваат со Марсело и Хулк во тимот тоа е сигурно.

уф какво голче : )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
И јас така слушнав. Инаку подобра игра прикажуваат со Марсело и Хулк во тимот тоа е сигурно.

уф какво голче : )
Дињо :cuc: Ако стварно се простува од националниот дрес, не ни можеше со поубав гол.

Ф

Фил Ајви

Гостин
хахаха каков пресврт
--- надополнето: Oct 12, 2011 3:38 AM ---
Дињо :cuc: Ако стварно се простува од националниот дрес, не ни можеше со поубав гол.
види ова :D

ако не те чести следна на фудбал не е човек! :D

ај доста е офтопик

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Незнам кај ти виде пенал во таа ситуација, како прво се градеше капитенот на Босанците, плус и да беше веќе фаул направен пред 16 метри беше.
И пред тоа на Франција им досуди два фаули, од кои имаа можност да го израмнат резултатот.
Какво градење е тоа со левата нога на босанецот, помеѓу нозете на Насри.

http://www.youtube.com/watch?v=bQvg8w6BUVo
После прегледувањето на снимката фаулот беше надвор од 16, ама си имаше фаул во таа ситуација .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се просветлив, дека натпреварот бил наместен.

Ако се местеше Словенија-Србија, ќе се местеше да тепа Србија и да игра бараж...

М

Мартин`

Гостин

1:36 не ви личи како голманот да му кажува каде да шутира ? :icon_mrgr:

+ Видич после ова се откажал од настап за репрезентација, можеби дебело го наградиле кладилнициве за да промаши.

S

schtrafzenigger

Гостин
Местена била. :pos:

Ханданович го прееба Видич за сите пари. Мн ретардирано од негова страна. Не сум за Србија ама пак, да му ебам матер на Ханданович.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Местена била. :pos:

Ханданович го прееба Видич за сите пари. Мн ретардирано од негова страна. Не сум за Србија ама пак, да му ебам матер на Ханданович.
ај види видеото уште еднаш ханданович цело време се спремаше за на лево да се фрли дури и тргна прерано неможи видич до толку глуп да е... а и реакцијата од после... ни радост ни тага немаше сите бea -

S

schtrafzenigger

Гостин
ај види видеото уште еднаш ханданович цело време се спремаше за на лево да се фрли дури и тргна прерано неможи видич до толку глуп да е... а и реакцијата од после... ни радост ни тага немаше сите бea -
Видич најверојатно мислеше дека Ханданович му кажува кај да шутира за да даде гол, овој да се фрли на друга страна (не им треба на Словенците, од исто место се + уште неколку причини за да им ја пуштат). Ама Ханданович го прееба.
А и познавајќи го Видич (не сум му татко него онака, она сите што го знаат за него :D ), нема шанси намерно да го промашил пеналот.
Па пари ќе фаќале од кладилница за "ќе се биде или не" меч за ЕП. :pos:
Ако сакале да фатат пари од кладилница, ќе местат некоја пријателска, нема да местат ваква утакмица.:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Е што требаше Видиќ да направи? Демек ако се фатеше за глава или легаше на трева, се ќе беше „чисто“...
Зошто мора секогаш да се верува во теории на заговор?

М

Мартин`

Гостин
Ако сакале да фатат пари од кладилница, ќе местат некоја пријателска, нема да местат ваква утакмица.:
Браво бе гениј, според тебе ќе местат утакмица каде што има милионски уплати (демек сигурна) или на некоја што има уплатено 500-600К евра? Шансите дека е местена се мали сепак постојат, иначе да најверојатно е дека Ханданович го излажа дека ќе му ја пушти и пре... Видич :LOL:

S

schtrafzenigger

Гостин
Браво бе гениј, според тебе ќе местат утакмица каде што има милионски уплати (демек сигурна) или на некоја што има уплатено 500-600К евра?
What is this, i don't even.... не, озбилно, што? Ај малце по разбирливо објасни ми зашто не те сфаќам...

Аа.. ок. Според мене нема воопшто да местат.
Иначе... што има врска колку има уплатено кажи ми... екипите местат за они да бидат у ќар а не за кладилниците да бидат у ќар алоууу.. и ако местат, ќе местат на некој натпревар што ништо не им значи а нема да местат важен натпревар, алоууу.

М

Мартин`

Гостин
What is this, i don't even.... не, озбилно, што? Ај малце по разбирливо објасни ми зашто не те сфаќам...

Аа.. ок. Според мене нема воопшто да местат.
Иначе... што има врска колку има уплатено кажи ми... екипите местат за они да бидат у ќар а не за кладилниците да бидат у ќар алоууу.. и ако местат, ќе местат на некој натпревар што ништо не им значи а нема да местат важен натпревар, алоууу.
Фудбалот умре одамна, чим сега се вртат по 50-100 милиони се е маркетинг бизнис и за жал, и да не местат тимовите за нив туку местат за кладилниците а од кладилниците покасно тимовите добиваат пари нормално. Барем во појакиве лиги, не зборам за нашиве тимови ..

Во врска со првото што не е јасно.. ќе местат утакмици кои ги уплаќаат сите, кои ако испаднат ќе бидат многу во - од тоа коло/ден кладилниците.. сигурно нема да местат некоја пријателска каде што уплатата е мала ..

Него ајде доста за местење, многу офтопик отидовме :icon_lol:

S

schtrafzenigger

Гостин
Него ајде доста за местење, многу офтопик отидовме :icon_lol:
Ок, и ја тоа сакав да ти кажам.. ни знам дали/како/кога местат, ни ме интересира.

ЕДИТ

Море чек, ова ме интересира. :D
Како кладилниците ги местат натпреварите? Еве да ја зееме за пр. Србија со Сло.
Имаат мн уплати за 2ка и ако испадне, ќе бидат мн у минус, така? И им даваат пари на Србија за да изгуби и за и тие и тие да бидат у ќар. Веројатно на ова мислиш.

Ама ја не верувам у ова и у вакви слични теории на заговор. Ок, некои местат, не викам не.. ама дека Србија ја наместила да не иде на ЕП, не верувам па и Видич у лице да ми каже дека намерно утнал.

Ханданович го заеба Видич, овој сакаше да даде гол.. тоа е тоа. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
хахаха каков пресврт
--- надополнето: Oct 12, 2011 3:38 AM ---

види ова :D

ако не те чести следна на фудбал не е човек! :D

ај доста е офтопик
Од кај знаеш бе па ти јас што спремам?:icon_mrgr:
Некако ја осеќав утакмицава ..не знам зашто така ми се врткаше у глава и се испостави точно тоа...

Бај д уеј не можам да сватам како еден таков важен пенал шутира централен дефанзивец,толку ли другиве беа исплашени од големината на пеналот или имаше некоја местенка...
Мене лично не ми се верува да е ова второво ама ајде...се е можно,посебно кога е во прашање Србија:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom