FIFA 12

Член од
4 септември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
1
Другари и Другарки... Има ли некој освен мене што игра со контроли: трчање по топка на D, а со неозначен играч на S.....???? (зборам за legacy defending)
Неможам никако да наместам вака да ми функционира!! Ако некој нашол решение нека пише, рацете да му се позлатат! :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи све е ок, али тие долгите и наткренати топки кога играш на ворлд клас или леџендари, НЕНОРМАЛНО ме иритираат. Разбирам и во живо да има такви, ама ова сварно е лудило. СЕКОЈА наткрената топка е МИЛИМЕТАРСКИ прецизна, и точно на глава им иде. Оваа година ЕА го искоренила БЕСКРАЈНОТО додавање што лани го имаше на фифа 11, кога играш на ворлд клас или леџендари, али оваа година со овие наткренатите, сварно од такт да те извади. Не е логично секоја топка да е милиметарски прецизна.
Се нервирам со тоа кретенското АИ :D :D :D

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ај пред да почнам да ја даунлоадирам да ве прашам дали ќе можам да ја играм :)

Intel Core 2 Duo T6670 @ 2.20GHz
RAM 4GB
NVIDIA GeForce GT 320M 1 GB

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Значи све е ок, али тие долгите и наткренати топки кога играш на ворлд клас или леџендари, НЕНОРМАЛНО ме иритираат. Разбирам и во живо да има такви, ама ова сварно е лудило. СЕКОЈА наткрената топка е МИЛИМЕТАРСКИ прецизна, и точно на глава им иде. Оваа година ЕА го искоренила БЕСКРАЈНОТО додавање што лани го имаше на фифа 11, кога играш на ворлд клас или леџендари, али оваа година со овие наткренатите, сварно од такт да те извади. Не е логично секоја топка да е милиметарски прецизна.
Се нервирам со тоа кретенското АИ :D :D :D
и кај мене е слична ситуацијата...:) мене ме нервира што секое расчистување на одбраната му е 100% прецизно и нема простор за грешка... само 1 играч да е напред него ќе го погоди иако тој што расчистува е со свртен грб :)

S

Shaman

Гостин
ajde ako moze link da ja simnam fifa 2012 ama ne demoto
батка оди на btjunkie.org, пиши fifa12.
види кај има највеќе коментари, прочитај што пишува и уживај. мене ми се симна за 3-4 саата.
купи еден гајмпад за 300 денари и уживај. ;)

Член од
2 август 2010
Мислења
39
Поени од реакции
13
Дајте некој предлог со кој тим да почнам никако неможам да одлучам.. А и некако ме фака нервоза со кој и да почнам секоја избиена топка е пак у нивни нозе и и некако ногу ефтини голови се прима ..?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Дајте некој предлог со кој тим да почнам никако неможам да одлучам.. А и некако ме фака нервоза со кој и да почнам секоја избиена топка е пак у нивни нозе и и некако ногу ефтини голови се прима ..?
Не дека се прима ефтини голови, туку пасовите на компиутерот се ПРЕМНОГУ прецизни, и мене тоа ПРЕМНОГУ ме иритира. Значи бијам корна, ја шутираат у пичку матер, и одма се најдува таму негов играч. Сите топки се нивни. Значи предобро знам да играм, и секогаш кога играм посесијата е на моја страна, имам милион шутеви, а они два од два :D Иначе тоа се случува кога играш на ворлд клас или леџендари, ако стаиш на професионал не е така, ама пак не е интересно зошто компиутерот така е многу слаб. Не дека не го победувам компиутерот на најјако, ама таква игра едноставно ме иритира, живци кинам :)
А кога се игра 1 на 1 со некој другар е тогаш е сосема друга слика. Али тоа е. Преголема замерка за ЕА
АИ-то на играчите на повисоките нивоа е КРЕТЕНСКО :P

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Судиите не се нормални, на 10 минути полувреме играм и правам по 20-25 офасјди по утакмица.

R

Roten 96

Гостин
Зошто ми кочи малку фифа не беше така кга ја снимав пред два три дена се појави значи кочи малку не кога играм кога играм си е најнормално суер ога ке дадам гол на пример кога играчите се радуваат е тогаш закочува или па кога ке шутираш и кога ке го покаже играчот па и кога се прават измени мисламм дека ме разбравте..не беше така пред два три дена почна малку да ми кочи а ижкога играм не супер е тогаш . (?)

Kajgana Shop

На врв Bottom