Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kисела вода:eek:Нема никакви шанси да играте некаде низ Центар барем,од Хром сум у пм:eek:
Нема каде брат...нема сали,уште оваа остана.
Ајде значи се договоривме,само уште саатот,четврток во 17:00 беше или?:confused:

Нема каде брат...нема сали,уште оваа остана.
Ајде значи се договоривме,само уште саатот,четврток во 17:00 беше или?:confused:
Има како нема...кај мене има од новите сали што се од АМС,играат по цели денови и мислам дека 1200 е саат..ако сакате може да прашам за термин.
Се работи за нова сала,значи ново се од паркет до голови:D

Луѓе... Дајте ајде да резервираме во сала Расадник.. Кој има број нека се јави и нека закаже.. Колку и да сме ќе се менуваме дајте ајде нека се јави некој јас немам број инаку одма би резервирал...

Црвени ај да се преброиме уште еднаш тука се сите што се пријавија претходно ако фали некој нека се пише :)
Значи 16:30 четврток сала Расадник-Кисела Вода

1. Supervisor ОК
2. Cthulhu^ ОК
3.Levakot 1985 ОК
4.gade
5.Топче ОК
6.NomoregameS ОК
7.The Dude
8. KIFLA

Црвени ај да се преброиме уште еднаш тука се сите што се пријавија претходно ако фали некој нека се пише :)
Значи 16:30 четврток сала Расадник-Кисела Вода

1. Supervisor ОК
2. Cthulhu^ ОК
3.Levakot 1985 ОК
4.gade
5.Топче ОК
6.NomoregameS ОК
7.The Dude
8. KIFLA

9. Kaiser ОК (морална поддршка :D)

1. Supervisor ОК
2. Cthulhu^ ОК
3.Levakot 1985 ОК
4.
5.Топче ОК
6.NomoregameS ОК
7.The Dude
8. KIFLA

На работа сум до 1700, ништо од фудбалот за мене.

Ви понудив да играте во сала каде што нема да ги искршите нозете и ребрата при пад,но сепак вие се одлучивте да исполнувате неколку лични хирови...окк како сакате;)

Ви понудив да играте во сала каде што нема да ги искршите нозете и ребрата при пад,но сепак вие се одлучивте да исполнувате неколку лични хирови...окк како сакате;)

Ханибал, муабетот беше да не се утне терминот затоа закажавме тука, и сам гледаш дека нејќат баеги да играат таму ама еве уште оваа недела ќе може . Ајде оваа недела да изиграме за од идната може да си фатиме стален термин кај сакате...

Види кој ќе доаѓа од тој дел од кај тебе договори се за заедо да дојдете.

И јас се пријавив неколку страни наназад...ако има место од кај плавите...доаѓам да играм...одговара четврток 17:00.

1. Supervisor ОК
2. Cthulhu^ ОК
3.Levakot 1985 ОК
4.
5.Топче ОК
6.NomoregameS ОК
7.The Dude ОК
8. KIFLA

1. Вори
2.Инзаги
3._Ghost_
4.RussianKid
5.El_Matocho
6.Сајбер

За овие плави,гарант сите ќе дојдеме.
Фали уште за замените да се договориме.

Ова 100% е сигурно?
--- надополнето: Oct 11, 2011 1:45 PM ---
И јас се пријавив неколку страни наназад...ако има место од кај плавите...доаѓам да играм...одговара четврток 17:00.

Доаѓај, ќе се менуваме, ама од 16:30 е терминот.

Не можам 200% да ви потврдам ама мислам и KIFFLA ќе игра само нек се уклучи да потврди и он сам :).

И ја се пријавив за играње али гледам премногу црвени има затоа ке се видиме следниот пат :)

Тебе те чекав!
За тебе секогаш има место :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom