Breaking Bad

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Па како што тргна може да конкурира за најдобра драма!

Фацата и последниот кадар беа ВРВ! Уствари се беше лудило!
Сега се чека 5та и 6та ако ги поделат на две сезони шестнаесте епизоди.

П.С
Се мислам дали Сол Гудман му помогна на Волт за дубарата со детето?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
ААААААААААААААААА, се швркнав после сцената во болницата, уште не ми се верува!! :eek: Последните 10 мин. збудалев, EPIC! Најдобра серија без конкуренција!
:cuc::cuc::cuc:

Сега Gus слободно може да глуми во наредна сезона од The Walking Dead.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Awesome крај на сезона и една од најдобрите завршни реченици на епизода/сезона
What happened?
I won.

Epic глумење, Bryan Cranston може право и четврт по ред Еми да земе за Lead Actor in a Drama Series

D

dystopian

Гостин
Трансформацијата на Волт низ серијата, започна како симпатичниот in-over-his-head херој кој само сака да го направи најдоброто за своето семејство пред да умре за да стигне до ладнокрвниот, пресметлив психопат кој не гледа никаков морален проблем во труење на мало дете.

Кога ќе ми текне, мака мачеше размислувајќи како да постапи спрема Крејзи-ејт во првата сезона, толку сакаше да го ослободи, но беше приморан да го убие откако примети дека недостасува парче од искршениот тањир. Се сеќавате ли на неговата реакција, колку беше разочаран. 3 сезони подоцна, Волт убива петторица во еден ден без око да му трепне. Heisenberg has returned!

O

Oppenheimer

Гостин
Покрај се што се случи последниве епизоди, сеуште стојам цврсто на ставот дека Мајк е убедливо the most badass person on the show!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
No, God nooooooooooooo, NOOOOOOOOOOOOOO F'IN NOOOOOOOOOOOOOOOOO :mad:@@@@@@@@@@@@@@ GRAAAAAAAAAAWWWWWWWWRAAAAAAAWWWWWWW :mad:@@@@@@@@

Прејакаааааааааааааа серија...
ептен го засакав гас, сеа го замрзев волтер :mad:

И двете работи не ги заприметив во претпоследната епизода!

втората ја сфатив, што е со оваа?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Какво враќање на Волт, финалево беше мадафака излази из мрака.

Хектор Саламанка :cuc: :pos:

NEED DEA

What do you need sir? You need dear?

:pos:

Инаку ова веќе прераснува во ремекдело трилер/мистерија, креаторите слободно можат да идат да го оправуваат Холивуд.

Последната сцена со цвеќето, I did not see that coming. А и сега приметувам на гифов како Волт гледа кон цвеќето одкако пиштолот застана баш во таа насока, може да се каже дека сценариово е совршено до детали

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152

Десно долу, типот пика нешто во џебот. Не се гледа јасно што е, ама според многу и според мене е белата пакета која ја содржи рициновата цигара.

Z

zmej gorjanin

Гостин
No, God nooooooooooooo, NOOOOOOOOOOOOOO F'IN NOOOOOOOOOOOOOOOOO :mad:@@@@@@@@@@@@@@ GRAAAAAAAAAAWWWWWWWWRAAAAAAAWWWWWWW :mad:@@@@@@@@

Прејакаааааааааааааа серија...
ептен го засакав гас, сеа го замрзев волтер :mad:

па ваљда е моментот кога му ги земаа цигарите

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Е Гас го си играш ташлаци со Мистер Вајт, такви работи ќе ти се случват ;)

Епик епизода, кој ќе чека 10 месеци :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom