- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
2.Supervisor
Инаку јас вечер ќе прашам во форца како е со термини..
Инаку јас вечер ќе прашам во форца како е со термини..
Дајте бар во четврток да играме...да добијам и јас на време,за вторник тешко да дојдам...не сакам да ризикувам.Сепак..како ви одговара на повеќето,така нека бидеЕ дефинитивно доминацијата на црвените ќе престане во текот на наредната недела,најверојатно.Спремен сум да се одмаздам
Tуку,игравте што игравте вчера,браво секоја чест.Сега дали сакате да играме преку недела фудбал,исто како минатиот пат.Во балон или сала,небитно.
Вторник/среда/четврток независно,битно е да играме.Вторник е неработен ден,така да најдобро би било тогаш да играме.Ако се собереме,нормално.Тогаш ќе бидат сите без обврски и ќе бидат слободни вероватно.
Ајде нека почне списокот:
1.Вори
Четврток јас викам,како минатиот пат во 16:30??Како сакате вие и како ви одговара.Мене ми е сеедно.Го спомнав вторник затоа што сите сме слободни,ако не тогаш може и среда/четврток,не е никаков проблем
Вчера дечкиве топки од пола терен шутираа па малку ми се зезна палецот на ногата дека бранев повреден и ми е отечен и боли а и од твојата „убава„ сала уште си мачам мака со препоните . Вие плавите коа не можете да не тепате на нормален начин на лош терен не наместувате .А што ти стана тебе,толку е сериозна повредата?
Бај д веј,ги чекам Лејзи,Топче,Алек-Стуки,Гоуст,Сајбер и останатите кои игравме во четвртокот.
Епа затоа прво да се собереме 12 души и после да бркаме работа за термин.А зашто не вторник неработен ден е? И ќе зависи од термините во балон може да се случи да нема место.
Штом можеш,пиши се во список погоре,ти се моламАјде за од вторник до недела (оваа седмица) можам било кога.