Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
2.Supervisor

Инаку јас вечер ќе прашам во форца како е со термини..

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
2.226
Е шо го спомнувате Кочо Рацин кога не реагираат на супер термин како недела во 19:00.

1. Вори
2. Supervisor
3. Cthulhu^

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А за кога се собираме четврток или вторник :D

1. Вори
2. Supervisor
3. Cthulhu^
4.Инзаги

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Е дефинитивно доминацијата на црвените ќе престане во текот на наредната недела,најверојатно.Спремен сум да се одмаздам :mad:

Tуку,игравте што игравте вчера,браво секоја чест.Сега дали сакате да играме преку недела фудбал,исто како минатиот пат.Во балон или сала,небитно.
Вторник/среда/четврток независно,битно е да играме.Вторник е неработен ден,така да најдобро би било тогаш да играме.Ако се собереме,нормално.Тогаш ќе бидат сите без обврски и ќе бидат слободни вероватно.

Ајде нека почне списокот:

1.Вори
Дајте бар во четврток да играме...да добијам и јас на време,за вторник тешко да дојдам...не сакам да ризикувам.Сепак..како ви одговара на повеќето,така нека биде:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Како сакате вие и како ви одговара.Мене ми е сеедно.Го спомнав вторник затоа што сите сме слободни,ако не тогаш може и среда/четврток,не е никаков проблем :)
Мене четврток најмалце ми одговара,но како ќе одлучите така.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Како сакате вие и како ви одговара.Мене ми е сеедно.Го спомнав вторник затоа што сите сме слободни,ако не тогаш може и среда/четврток,не е никаков проблем :)
Четврток јас викам,како минатиот пат во 16:30??

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки прајте што прајте ама за три недели (ај може и две ќе биде) да има место и за мене у балон, не да ми речете пуни сме со екипа, нема место :D.

Барајте стален термин секоја недела во исто време да си знаеме тоа ни е стандард, фудбал еднаш неделно, за мене може било кој ден попладне после 16:00, како договорите :).

Едвај чекам на трева да заиграм :sneaky:.

В

Вори

Гостин
А што ти стана тебе,толку е сериозна повредата?

Бај д веј,ги чекам Лејзи,Топче,Алек-Стуки,Гоуст,Сајбер и останатите кои игравме во четвртокот.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А што ти стана тебе,толку е сериозна повредата?

Бај д веј,ги чекам Лејзи,Топче,Алек-Стуки,Гоуст,Сајбер и останатите кои игравме во четвртокот.
Вчера дечкиве топки од пола терен шутираа па малку ми се зезна палецот на ногата дека бранев повреден и ми е отечен и боли а и од твојата „убава„ сала уште си мачам мака со препоните :D. Вие плавите коа не можете да не тепате на нормален начин на лош терен не наместувате :D.

За две недели би требало да сум ок па да видам дали ќе ме поминете :sneaky:.

Чим се вратиме со Џеко заборавите на победа туку користете овие 2 недели додека тројцата со Топче сме аут иако и дечкиве од минатата недела во сала одлични се покажаа :sneaky:.

Плави бе колку е сеа 5:0 :D. Вчера еден или двајца ваши прејдоа кај нас и пак тепавме, нема бе лоша ви е бојата :icon_lol:.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А зашто не вторник неработен ден е? И ќе зависи од термините во балон може да се случи да нема место.

G

_Ghost_

Гостин
Ајде за од вторник до недела (оваа седмица:)) можам било кога.

В

Вори

Гостин
А зашто не вторник неработен ден е? И ќе зависи од термините во балон може да се случи да нема место.
Епа затоа прво да се собереме 12 души и после да бркаме работа за термин.
--- надополнето: Oct 9, 2011 12:44 PM ---
Ајде за од вторник до недела (оваа седмица:)) можам било кога.
Штом можеш,пиши се во список погоре,ти се молам :D

G

_Ghost_

Гостин
Ме мачиш овде во недела напладне.:)

1. Вори
2. Supervisor
3. Cthulhu^
4.Инзаги
5._Ghost_

Статус
Затворена за нови мислења.