Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајде честито победа и пласман во полу финалето иако се плашев дека можеме да примиме гол ама Пеп после 2 примен гол добро ја постави играта и не му даде на противникот да има ниту една шанса
П.С да не знае некој кога е ждрепката за полу финалето

едит:не прочитав значи обезбеден пласман во финалето со Севиља најверојатно

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Конечно заврши натпреварот нека ни е честито полуфиналето,знае некој што се случи со Пујол, ме интересира дали е сериозна повредата зашто гледам побарал да биде заменет.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пујол беше сменет поради некоја повреда. Тоа не ми се допаѓа воопшто, со оглед на тоа дека Милито и Маркез се аут, ако е нешто сериозно со Пујол (иако не изгледаше така) ќе мора со Пике и Касерес во одбрана да играме. Инаку многу ми е мило за Боки, овие 2 гола беа одлични за покачување на самодовербата.
За головите што ги примивме нема што многу да се коментира освен дека ако не се одбиеше од Пујол немаше да примиме гол. А вториот беше ремек дело. Се на се, игравме добро, имавме шанси, шутиравме, дававме голови. Како и секогаш.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Честито победа убај сме само кога Водиме со 2-3 разлика некако бргу се Опуштаме..
тоа ни е единствена мана.! :smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Немаме навика да се опуштаме, обично кога дадеме еден гол, дадеме и втор и трет и тн. Денес незнам што се случи, ќе има што да збори Пеп на играчите. Сепак ова е куп и не е приоритет.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Cestito polufinale, se nadevam zasluzeno zatoa sto gledav do 2-0. Ama koga e vo prasanje Barca retko se slucuva da e nezasluzeno.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Иако купот е најмал приоритет сезонава сепак одлично е што се стигна до полуфинале и секако мора да се искористи шансата што нареден противник е релативно слабата Мајорка. Во финале секако би се играло со прв тим и секој трофеј е само плус.
Добро е и за Бојан што даде 2 гола да му се врати самодовербата.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Леле коа го примивме и вториот гол си викам овие ке ни збрцаат уше еден!Ама ај на крај се излезе добро!ЧЕСТИТО ПОЛУФИНАЛЕ

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Cestito neka ni e polu finale,vcera ne ja gledav utakmicata no siguren sum deka igrale odlicno,btw sega gi vidov golovite i mozam da kazam bravo za Bojan,a povredata na Puyol ne e seriozna,ke bide 10 dena nadvor od terenite i nema da igra samo protiv Santander vo nedela i prvata so Mallorca.
Neka pise nekoj kako odigra Gudjonson vcera.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Cestito neka ni e polu finale,vcera ne ja gledav utakmicata no siguren sum deka igrale odlicno,btw sega gi vidov golovite i mozam da kazam bravo za Bojan,a povredata na Puyol ne e seriozna,ke bide 10 dena nadvor od terenite i nema da igra samo protiv Santander vo nedela i prvata so Mallorca.
Neka pise nekoj kako odigra Gudjonson vcera.

Не беше лош Гудјонсен. единствено се нервирав на Хлеб малку.:smir:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајдееееее Задриѓаниве почнаа се просечни играчи да купуваат кој е следен на листата:pos2::pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Одиме во полуфинале со мајорка заслужена победа на барса а утре пак со расинг се надеваме на победа друго ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom