Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е ни чудно .... Тие се продале сами себе тој и Централно Афричка Република да ја брани утре му е сеедно само да се плука по Македонија незнам како ги држи место во земјава ако се им смета ....
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:53 PM ---

Кажи ...добар сум а Големи ?! Добро е ... ти кога ќе се спознаеш себеси ?! Јас сум неписмен патриот што ремногу си ја сака својата земја ...што знам јас бе ...НИШТО !!!
Не само самите себе,за 200-300 евра ќар од некоја крнтија што ќе ја купат, освим самите што се потпишуваат како заколнати блгари,потпишуваат дека и цела фамилија им е блгарска...Како ги викаа...продадени душички...среќа малку се...

Кажи ...добар сум а Големи ?!

Не си добар, туку одличен(n)

Добро е ... ти кога ќе се спознаеш себеси ?!

Јас сеуште се обидувам да се спознаам себе си, но за среќа сеуште има добри луѓе кои сесрдно помагаат во тоа.

Јас сум неписмен патриот што ремногу си ја сака својата земја ...што знам јас бе ...НИШТО !!!

Де де, не се возбудувај НЕПИСМЕНОСТА И НЕЗНАЕЊЕТО НИТУ Е БОЛЕСТ, НИТУ Е КАЗНИВО СО ЗАКОН. СЕ ЖИВЕЕ СО ТОА;)

Не само самите себе,за 200-300 евра ќар од некоја крнтија што ќе ја купат, освим самите што се потпишуваат како заколнати блгари,потпишуваат дека и цела фамилија им е блгарска...Како ги викаа...продадени душички...среќа малку се...
Благонадежни се немој така за нив ...протестираа пред влада кога им забранија да возат коли со табличките тука ...Се виде колку се ....Одродници !!!
--- надополнето: Oct 7, 2011 1:03 PM ---
Не си добар, туку одличен(n)

Јас сеуште се обидувам да се спознаам себе си, но за среќа сеуште има добри луѓе кои сесрдно помагаат во тоа.

Де де, не се возбудувај НЕПИСМЕНОСТА И НЕЗНАЕЊЕТО НИТУ Е БОЛЕСТ, НИТУ Е КАЗНИВО СО ЗАКОН. СЕ ЖИВЕЕ СО ТОА;)
Кажи а :cool::D ?! Мило ми е за луѓево што ти помагаат да се спознаеш сам себе инаку што би правел освен да се вклопиш во сивилото во никаквава наша држава а веќе кога земаш некаква помош можеш да земеш и друг вид на помош онака пошто веќе си тргнал да се спасуваш сам себе нели :tapp:!!! Не бе друже какво возбудување мене просто ми е жал зошто неможам да бидам благонадежен татар како тебе ...тоа е голема гордост и чест без дилема !!!

Кажи а :cool::D ?! Мило ми е за луѓево што ти помагаат да се спознаеш сам себе инаку што би правел освен да се вклопиш во сивилото во никаквава наша држава а веќе кога земаш некаква помош можеш да земеш и друг вид на помош онака пошто веќе си тргнал да се спасуваш сам себе нели :tapp:!!! Не бе друже какво возбудување мене просто ми е жал зошто неможам да бидам благонадежен татар како тебе ...тоа е голема гордост и чест без дилема !!!

Можеш бе, кој те лаже дека не можеш:mad:

А ти многу тапацираш и се правиш филозоф тука и само тебе треба да те слушаме како твоето мислење е точно а ние сме неписмени !!! Толку самобендисаност и иронија неам видено...Нема спас...!!! Ова што го наведе со Битола и Гевгелија што не отидеш таму и да им го кажеш во лице на нашите , Македонките се плескаат со Грци, Мохиканци и останати ... Знаеш како ќе си дојдеш дома ?! Ако дојдеш е прашање ?! За паметен овде може секој да се прави . Ти мислиш дека твоево мислење е точно и искрено те жалам зошто си грев ама го почитувам ако си торлак у паметот !!! Барам и ти да го почитуваш моето и да не џвакаш жила тука за Татарсково племе зошто браќава од кај нас ги сметам за попаметни од тоа тикварите татарски !!! Ајде прошетај малце низ плоштад да ти помине нервоза ќе останеш јас мислам во државава ?! Ти што викаш ;):D !!!

Сеедно ми е, дали се ебат со грци или со пакистанци, нивна работа.
Тоа се само факти, а фактите се разликуваат од мислење или став за некоја работа со нивната проверливост од неутрална страна.

Е сега, кога тоа го расчистивме, неколку прашања...
Зарем Гоце, кога умираше во агонија и во смртни болки, сметаше дека еден ден некои кои ќе го изговараат името негово - ќе им ги продадат аеродромите во неговата домовина за која го дал животот - на Турчинот!? На оние кои го убија Гоцета, кои го изгореа Крушево и ги земаа синовите првородени од мајка за да ги прават јаничари?

Плачот и лелекот низ егејот, напалмите и прогонот уште живеат во паметењето на постари луѓе кои страдале...а патријоти им ги продаваат Скопско, цементара, Окта, текстилот на грците?

На ред е приказна...:icon_lol:
Еден ден во животот на патријотот.

Си дојде Митре дома од работа во маркетот грчки, со корејската кола во која тукушто ставил грчки безнин, си седна пред кинески телевизор со грчко скопско во рака, српски чипс за мезе, си направил троа муабет преку грчки мобилен оператор за најновата епизода на турската серија која ја гледал на кинескиот телевизор и се мислел дали грчката банка со домашно име работи до шест или до седум за да оди да плати сметки за австриската струја...

И така пиејќи и одмарајќи се думаше како е можно да постојат такви предавници кои земаат бг пасоши...:vozbud:

Такви продадени за жал Македонија ги имала и векови наназад..после 100 години може идните генеации ќе им направат восочни фигури и во музејот ќе ги стават како црна дамка на Македонија, на мегданот на срамот и ќе служат за плукање :ROFLMAO:

Тоа се само факти, а фактите се разликуваат од мислење или став за некоја работа со нивната проверливост од неутрална страна.

Зарем Гоце, кога умираше во агонија и во смртни болки, сметаше дека еден ден некои кои ќе го изговараат името негово - ќе им ги продадат аеродромите во неговата домовина за која го дал животот - на Турчинот!? На оние кои го убија Гоцета, кои го изгореа Крушево и ги земаа синовите првородени од мајка за да ги прават јаничари?

Плачот и лелекот низ егејот, напалмите и прогонот уште живеат во паметењето на постари луѓе кои страдале...а патријоти им ги продаваат Скопско, цементара, Окта, текстилот на грците?

Си дојде Митре дома од работа во маркетот грчки, со корејската кола во која тукушто ставил грчки безнин, си седна пред кинески телевизор со грчко скопско во рака, српски чипс за мезе, си направил троа муабет преку грчки мобилен оператор за најновата епизода на турската серија која ја гледал на кинескиот телевизор и се мислел дали грчката банка со домашно име работи до шест или до седум за да оди да плати сметки за австриската струја...

И така пиејќи и одмарајќи се думаше како е можно да постојат такви предавници кои земаат бг пасоши...:vozbud:
Бар не потпишал дека е БЛГАР со БЛГАРСКО потекло и дека цела фамилија им се БЛГАРИ,за една мочана кола-крнтија.
А бе мала багро со блгарски пасоши,кога ќе почнете да протестирате за јазик блгарски во училиштата,за знаме,за пратеници,за миснитри....ама тешко за тоа, малку сте,шака не/луѓе...се виде кога протестиравте за регистрациите..колку бевте 100-200?

Wooooooooooww !!! Браво .. Не мислам да те убедувам да се објаснувам со тебе ама напор си човече не се издржуваш ... Сите со пасоши сте вакви ?! Како те издржуваат дома ти лечиш комлекси бе комплексашу ја тебе не би ти дал деца да одгледуваш искрено ти ќе ги тераш склекови да маваат секој ден ако носат кецови дома бе !!! Лечење ајде в Софија сс Блгарски пашпорт !!! Лелеееееее да се пишеш за БУГАР ЕЈ БУГАР ТАТАР АЈАААААА ЦЦЦ ХАРИКИРИ ПРАВАМ У ИСТАТА СЕКУНДА !!! ПОНИЖУВАЊЕ НА САМ СЕБЕ ПО МЕРКА ...ТАТАР !!! Се е кажано ...

АМАН БЕ ВИШЕ 200-300 евра. :pos:

А бе мала багро со блгарски пасоши,кога ќе почнете да протестирате за јазик блгарски во училиштата,за знаме,за пратеници,за миснитри....ама тешко за тоа, малку сте,шака не/луѓе...се виде кога протестиравте за регистрациите..колку бевте 100-200?
додека ги чекаме бугарите да протестираат за јазик (ги чекав од средно, везден на МТВ ни параа уши со бугарите и бугарскиот проблем, од пред 30-35 години)...некои веќе остваруваат.

Wooooooooooww !!! Браво .. Не мислам да те убедувам да се објаснувам со тебе ама напор си човече не се издржуваш ... Сите со пасоши сте вакви ?! Како те издржуваат дома ти лечиш комлекси бе комплексашу ја тебе не би ти дал деца да одгледуваш искрено ти ќе ги тераш склекови да маваат секој ден ако носат кецови дома бе !!! Лечење ајде в Софија сс Блгарски пашпорт !!! Лелеееееее да се пишеш за БУГАР ЕЈ БУГАР ТАТАР АЈАААААА ЦЦЦ ХАРИКИРИ ПРАВАМ У ИСТАТА СЕКУНДА !!! ПОНИЖУВАЊЕ НА САМ СЕБЕ ПО МЕРКА ...ТАТАР !!! Се е кажано ...

Се повеќе импресионираш пријателе:D

Волку интилигенција на толку мал простор у единица време одамна немам забележано. Респект:cuc:

Продолжи само, имаш светла иднина;)

Дај бе одговори ми на прашањето, да му еам мајката.Истиот настап го имате сите вие патриотите, прашања кои не ви чинат ги прескокате.
Којсумтојсум е изгледа нов во ергелава, се регистрирал во Понеделникот, ама и тој неписмен ко вас.
abe ja nov star ti ete ti prasanje pa odgovori mi

Еве, по петти пат.

Дали некој ќе ми објасни зошто се цените на регистрацијата на возилата и на зелениот картон најскапи во регионот?

Во однос на Бугарија се поскапи 3 пати. Наместо патриотски да му ја соголуваат кожата на Македонците, нека ги намалат цените. Сите оние кои регистрираат коли во Бугарија, ќе ги регистрираат во Македонија...

Тоа се вика патриотизам, да не го крадеш ближниот свој. Останатото е тролање по форуми за 300 денари денот...

Бар не потпишал дека е БЛГАР со БЛГАРСКО потекло и дека цела фамилија им се БЛГАРИ,за една мочана кола-крнтија.

Другар најискрено прашање: Дали некој со БМВ со бугарски таблички ти ја ќари девојката?
Ако одговорот е потврден ја разбирам твојата фрустрација. Ако не тогаш нешто не штима.

Во врска со темата, мојот одговор е да, би земал бугарски пасош, зошто ги знам поволностите што ќе ги имам потоа. И тука не мислам на "земање кола за 200 евра поевтино" како што ЧентоМак милува да каже. Друга работа бидејќи вие најголемите патриоти, сте во параноја дека бугарите ќе не спречат за влез во ЕУ. Првин додека тој момент дојде ќе помине мнооогу време, а за тој период се надевам Македонија ќе е на подобра патека, така да сопствениците на бугарски пасоши ќе можат да се откажат од пасошите.
Исто така никој не одговори како тоа во вашиот ум (ЧентоМак и Цитро) сите сопственици на бугарски пасоши се предавници, а сопствениците на било каков друг пасош не ве интересираат?

За крај, што е работата со 300 денари дневница и бесплатен интернет за патриотите? Не сум многу во тек со настаните и развојот на информатичкото општество во Македонија.
Ако е вистина тогаш која е поентата на вашата фрустрација од предавници? Па луѓе вие си правите самоубиство на вашата душа и его, за сметка на 9000 ден месечно!

Другар најискрено прашање: Дали некој со БМВ со бугарски таблички ти ја ќари девојката?
Ако одговорот е потврден ја разбирам твојата фрустрација. Ако не тогаш нешто не штима.

Во врска со темата, мојот одговор е да, би земал бугарски пасош, зошто ги знам поволностите што ќе ги имам потоа. И тука не мислам на "земање кола за 200 евра поевтино" како што ЧентоМак милува да каже. Друга работа бидејќи вие најголемите патриоти, сте во параноја дека бугарите ќе не спречат за влез во ЕУ. Првин додека тој момент дојде ќе помине мнооогу време, а за тој период се надевам Македонија ќе е на подобра патека, така да сопствениците на бугарски пасоши ќе можат да се откажат од пасошите.
Исто така никој не одговори како тоа во вашиот ум (ЧентоМак и Цитро) сите сопственици на бугарски пасоши се предавници, а сопствениците на било каков друг пасош не ве интересираат?

За крај, што е работата со 300 денари дневница и бесплатен интернет за патриотите? Не сум многу во тек со настаните и развојот на информатичкото општество во Македонија.
Ако е вистина тогаш која е поентата на вашата фрустрација од предавници? Па луѓе вие си правите самоубиство на вашата душа и его, за сметка на 9000 ден месечно!
Најискрен одговор:Една блгарка (домаќинка како што ги бие блгарките глас по цел свет дека се) и се редевме сите другари за 50ден од човек.И сега кога гледам како наши се пишуваат блгари за еден цигански пасош,ми се гади зашто ќе бидат сити род со истите тие блгари кои се даваат за 50 мочани денари...
Незнам кој прави самоубиство на душата,оној кој пишува најнорамлно против земањето блгарски пасош,или оној кој става потпис дека е циган за навек,па и дека има циганско потекло,па и дека му е циганска цела фамилија,да земе цигански пасош за да купи циганска кола за поефтини пари...одговорот иде погоди каде:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom