Бугарски пасош - Да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DANI_M
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ќар ќе нашравиш од купена крнтија од БГ или од поефтина регистрација?Милион:pos:
Значи разликата меѓу македонскиот и бугарскиот пасош, според тебе е, дека единствено што можиш да направиш со бугарскиот, а што не можиш со македонскиот е да купиш крнтија од БГ или поефтина регистрација. Така?

Колку ќар ќе нашравиш од купена крнтија од БГ или од поефтина регистрација?Милион:pos:
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:01 PM ---

Мислам дека си ја утнала државата.Тоа е за Блгарија за која се предвидува дека ромското население ќе стане мнозинство до 2025:pos:

Сега имаш нешто и против Циганите? Го срамиш човекот што го носиш на слика!

Значи разликата меѓу македонскиот и бугарскиот пасош, според тебе е, дека единствено што можиш да направиш со бугарскиот, а што не можиш со македонскиот е да купиш крнтија од БГ или поефтина регистрација. Така?
Просветли ме...

Dee_Jay напиша:

Просветли ме...

:pos: Сериозно ова?

Ченто ме изнасмеа денеска и ова клипов е стварно смешен.

Веднаш, пријател, веднаш...

Ајде, на третиот пат ќе научиш...

;)
Одма, одма .... лебче не заборавај за по пат да ти се најде !!!:tapp:
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:22 PM ---
Чекам уште некој ваков пост, патријоцки, кој изобилува со клетви и неписмени навреди за да конечно се решам дека надеж нема тука и да си “кинисам“...:icon_lol:
Јас од сега ти кажувам не си давај лажна надеж овде пакувај куферите багонадежниот пашпорт и среќен ти пат !!! Овде ќе се замараш со ''неписмени'' патриоти како мене ...Пфф одма фаќај го патот ... Epic Fail Благонадежно Татарче !!!

Јас од сега ти кажувам не си давај лажна надеж овде пакувај куферите багонадежниот пашпорт и среќен ти пат !!! Овде ќе се замараш со ''неписмени'' патриоти како мене ...Пфф одма фаќај го патот ... Epic Fail Благонадежно Татарче !!!

Откај ли изникнувате бре мајката:eek:
Се освестени и просветлени деца, алал да ви е. Револуцијата е успешна.

Ту бре, ми изгасија интернетот вчера, а сте се изнапишале многу да не можам да пратам што се случува. :/
СиТроу бре, мали. Ја опна тоа комшивката? :icon_lol:

Знам, со тебе се согласуваат 140.000 народ дека надеж тука нема...ако веќе и ти како патријот потврдуваш, време е...
Настрана други кои бегаат на инаков начин, која се мажила со грк, Битола и Гевгелија се места каде грците се популарни меѓу македонките (којзнае зошто!?) која со фаци од дијаспора, која со гермнец, кој зел студентска виза за некаде и останал, кој на црно...

Неписменоста не е грев, ниту казна, променлива состојба е.

Aj шетај ...успешна е !!!

Е успешна е де, и ја го кажувам истото, а ти си достоен репрезент на истaтa;)
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:44 PM ---
Знам, со тебе се согласуваат 140.000 народ дека надеж тука нема...ако веќе и ти како патријот потврдуваш, време е...
Настрана други кои бегаат на инаков начин, која се мажила со грк, Битола и Гевгелија се места каде грците се популарни меѓу македонките (којзнае зошто!?) која со фаци од дијаспора, која со гермнец, кој зел студентска виза за некаде и останал, кој на црно...

Морам да те искорегирам за болдот и да додадам дека е променлива состојба, НО НЕ ЗА СИТЕ. Треба да има плодна почва пред се, за такво нешто;)

А ти многу тапацираш и се правиш филозоф тука и само тебе треба да те слушаме како твоето мислење е точно а ние сме неписмени !!! Толку самобендисаност и иронија неам видено...Нема спас...!!! Ова што го наведе со Битола и Гевгелија што не отидеш таму и да им го кажеш во лице на нашите , Македонките се плескаат со Грци, Мохиканци и останати ... Знаеш како ќе си дојдеш дома ?! Ако дојдеш е прашање ?! За паметен овде може секој да се прави . Ти мислиш дека твоево мислење е точно и искрено те жалам зошто си грев ама го почитувам ако си торлак у паметот !!! Барам и ти да го почитуваш моето и да не џвакаш жила тука за Татарсково племе зошто браќава од кај нас ги сметам за попаметни од тоа тикварите татарски !!! Ајде прошетај малце низ плоштад да ти помине нервоза ќе останеш јас мислам во државава ?! Ти што викаш ;):D !!!

А ти многу тапацираш и се правиш филозоф тука и само тебе треба да те слушаме како твоето мислење е точно а ние сме неписмени !!! Толку самобендисаност и иронија неам видено...Нема спас...!!! Ова што го наведе со Битола и Гевгелија што не отидеш таму и да им го кажеш во лице на нашите , Македонките се плескаат со Грци, Мохиканци и останати ... Знаеш како ќе си дојдеш дома ?! Ако дојдеш е прашање ?! За паметен овде може секој да се прави . Ти мислиш дека твоево мислење е точно и искрено те жалам зошто си грев ама го почитувам ако си торлак у паметот !!! Барам и ти да го почитуваш моето и да не џвакаш жила тука за Татарсково племе зошто браќава од кај нас ги сметам за попаметни од тоа тикварите татарски !!! Ајде прошетај малце низ плоштад да ти помине нервоза ќе останеш јас мислам во државава ?! Ти што викаш ;):D !!!

Спознанието на самиот себе си е секогаш добредојдено.;)

Респект мали:cuc:

Не сум знаел дека блгариве толку ја бранат темава за бугарски пасоши...

Не сум знаел дека блгариве толку ја бранат темава за бугарски пасоши...
Не ми е ни чудно .... Тие се продале сами себе тој и Централно Афричка Република да ја брани утре му е сеедно само да се плука по Македонија незнам како ги држи место во земјава ако се им смета ....
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:53 PM ---
Спознанието на самиот себе си е секогаш добредојдено.;)

Респект мали:cuc:
Кажи ...добар сум а Големи ?! Добро е ... ти кога ќе се спознаеш себеси ?! Јас сум неписмен патриот што ремногу си ја сака својата земја ...што знам јас бе ...НИШТО !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom