Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.152
- Поени од реакции
- 83.887
Да видам, да не поверувам...... predsedatelot na ffsh e mnogu polosa kucka od hari tuka, ...
Да видам, да не поверувам...... predsedatelot na ffsh e mnogu polosa kucka od hari tuka, ...
bar covekot ne gi otfrluva najgolemite talenti, da igraa site najdobri albanci za albanija, ja ti garantiram barem plasman na evropskoДа видам, да не поверувам...
treba rikonstrukcija na formacijata... !Vecerva 21:00
France - Albania
Izgleda trenerot Kuze ke startuva so ovoj sostav :
Ujkani
Dallku, Cana, Lila, Vangjeli
Duro, Lika;Muzaka, Hyka, Roshi
Salihi
Novo ime e ODISE ROSHI 20 godisniot talent koj igra vo Koln !
Vo sredniot red ne se Lala, Bulku , no se Muzaka i Hyka i dvajcata mladi !
Znaci Revolucijata ZAPOCNA !
Forca SHQIPERI
Мора Албанија да ги избрка сите старци од репрезентацијата, има Албанија/Косово огромни млади таленти кои можат навистина да ги заменат старците, и да бидат многу многу подобри.Vecerva 21:00
France - Albania
Izgleda trenerot Kuze ke startuva so ovoj sostav :
Ujkani
Dallku, Cana, Lila, Vangjeli
Duro, Lika;Muzaka, Hyka, Roshi
Salihi
Novo ime e ODISE ROSHI 20 godisniot talent koj igra vo Koln !
Vo sredniot red ne se Lala, Bulku , no se Muzaka i Hyka i dvajcata mladi !
Znaci Revolucijata ZAPOCNA !
Forca SHQIPERI
Поважно ми е да покажат добра игра,борбена...а не да се влечат по теренот.Ako zavrsi nereseno uspeh ke bide na Francija ne i igraat nekoi klucni igraci
E sega kolku ke bidaat sposobni da prikazaat dobra igra ke vidime, tolku kolku ke im dozvolat francuzive ehehheПоважно ми е да покажат добра игра,борбена...а не да се влечат по теренот.
Албанија знаела да игра премногу добри натпревари, но знаела и да одигра премногу лоши натпревари. Мислам дека како репрезентација е многу непредвидлива, никогаш не се знае како ќе одиграат, сакам да кажам дека не е се до французите, колку ќе им дозволат.E sega kolku ke bidaat sposobni da prikazaat dobra igra ke vidime, tolku kolku ke im dozvolat francuzive ehehhe
Ако тие не се борбени што да речеме за Македонија,борбени сте и повеќе одошто треба ама креација никаква.Поважно ми е да покажат добра игра,борбена...а не да се влечат по теренот.