Фан Клуб: Албанија

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Вечерва ништо друго освен победа.

И Лала треба да стартува не како со Франција кога влезе од клупата,се гледаше разликата со Лала во тимот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кои првотимци не ви играат?

На квалификацииве Албанија игра доста лошо на гости, можно е Луксембурците да извадат нерешено.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.881
На почеток од квалифиацииве стварно мислев дека Албанија може да им се умеша на првиве четворица, па дури и да претендира за едно од двете места. Со Босна се заебаа. Од шест, само еден бод им земаа. А добро почнаа.
За светско не знам баш, пошто ценам дека моментално и Норвешка и Словенија се појаки од било кој во оваа сега група (освен од променливата Франција). Швајцарија полека више не е она што беше. Моја прогноза за Шчиприја, со најголем напор да ја поминат Швајцарија за трето место.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Кои првотимци не ви играат?

На квалификацииве Албанија игра доста лошо на гости, можно е Луксембурците да извадат нерешено.
Cana Dallku
ne be nema sansi Bogdani ke dava 2 golovi Covekot e vo zivotna forma
--- надополнето: Sep 6, 2011 11:57 AM ---
На почеток од квалифиацииве стварно мислев дека Албанија може да им се умеша на првиве четворица, па дури и да претендира за едно од двете места. Со Босна се заебаа. Од шест, само еден бод им земаа. А добро почнаа.
За светско не знам баш, пошто ценам дека моментално и Норвешка и Словенија се појаки од било кој во оваа сега група (освен од променливата Франција). Швајцарија полека више не е она што беше. Моја прогноза за Шчиприја, со најголем напор да ја поминат Швајцарија за трето место.
ja mislim deka Albanija ke brka vtoro mesto za drugite kvalikiacij !
Izglea cudno no ovie igraci imat golemo srce i igrat mnogu dobro

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За вечерва: Ujkani. Vangjeli, Teli, Veliu, Agolli. Duro, Lala, Skela, Kapllani, Salihi dhe Bogdani

Значи со 3 напаѓачи!! ;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.881
Значи со 3 напаѓачи!! ;)
Затоа ли е ваков резултатов на полувреме?
Да не играат без одбрамбени :)

Овоа требаше да биде сигурната победа од трите преостанати. Со Франција у гости знаете како ќе биде.

Не се ситам, али мислев дека вакви киксови само Македонија ги може.

(додуше имаат уште 45 мин.)

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Aiii KATASTROFA ~~~

Ne mozam da veruvaam CAAAANA kadee sii :SSS

1-0 HT

52 ' Crven karton za Agolli :SS

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мизерија е Албанија,одамна ова го имам заклучено.Борбено многу браво за тоа ама каков среден ред имате нашиов е како Барселона за вашиот.Никаква креативност во играта.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.881
Мизерија е Албанија,одамна ова го имам заклучено.Борбено многу браво за тоа ама каков среден ред имате нашиов е како Барселона за вашиот.Никаква креативност во играта.
Немој молимте да се фалиш со Македонија у фудбал.
Молимте.
Албанската репрезентација стварно бележи нагорна линија, за разлика од една друга репрезентација.... нема јавно да кажам која е, само дискретно ќе ги погледнам.

кујзнае која кланица е моментално на Босна - Белорусија!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Немој молимте да се фалиш со Македонија у фудбал.
Молимте.
Албанската репрезентација стварно бележи нагорна линија, за разлика од една друга репрезентација.... нема јавно да кажам која е, само дискретно ќе ги погледнам.
Кај виде дека се фалам немој вака да ме сфаќаш,само сакав да кажав каков мизерен среден ред има Албанија,кажав дека само на борбеност ништо не се постигнува.Освен Цана кој е класа играч многу ми се свиѓа тој Ванѓели,втор Марсело е.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
GOOOOlll BOGDANIIIIIIIIIIIIII <3

1-1

So 10 igraci igrame
Ajdee so SRCEE kao sekogasssss napreeeeeeeeeeeeeeeeeed

-----------------------------------------------------------------------------------------------

No Comment!

2-1 za Luksemburg :AAAAA
--- надополнето: Sep 6, 2011 7:59 PM ---
Vtor CRVEN KARTON za Alb , Bogdani , Agolli :A

Momentalno 2-1

Kajgana Shop

На врв Bottom