Ценовник за веб услуги

Г

Грејвдигер

Гостин
SMF, а додатоците се SimplePortal и некои други ситни надоградувања како додавање на автоматско ембедирање и сл. - потребно е само инсталација, никакво подесување, затоа мислам и не ни треба да се наплатат. Можеби подоцна ќе се додате и некој додаток за продавница како што има на vBulletin форумите. Со поени од форумот купуваш од форум-продавницата.
Можеби, ама денес никој ништо не работи за гага. :)
Не е некоја философија да инсталираш SMF форум, сѐ што ти треба имаш на http://docs.simplemachines.org/ и одиш чекор по чекор. Еве до вечер очекувај туториал на македонски како да инсталираш SMF.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Можеби, ама денес никој ништо не работи за гага. :)
Не е некоја философија да инсталираш SMF форум, сѐ што ти треба имаш на http://docs.simplemachines.org/ и одиш чекор по чекор. Еве до вечер очекувај туториал на македонски како да инсталираш SMF.
Ни џумла не е ракетна наука за да се научи да се инсталира и користи но пак гледам дека се наплаќа. :)

Инаку изгледа погрешно си ме сфатил, јас прашувам бидејќи не знам колку да му наплатам на мој клиент кој побара да му инсталирам и средам смф форум, не ми треба мене.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ни џумла не е ракетна наука за да се научи да се инсталира и користи но пак гледам дека се наплаќа. :)

Инаку изгледа погрешно си ме сфатил, јас прашувам бидејќи не знам колку да му наплатам на мој клиент кој побара да му инсталирам и средам смф форум, не ми треба мене.
Изгледа да. :) За сетоа тоа што го наведе ти би ставил 90-100 евра. Јест да не е некоја философија, ама инсталирање на форум, 2 додатоци, правила и информации, дополнителни страници... таман толку ќе ти дојде.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ај да прашам јас, па се надевам некој ќе даде одговор.
Ми треба скрипта за traffic exchange па ме интересира колку отприлика би коштала и на кои фриланс сајтови да пуштам оглас.

GoranX

Евреин
Член од
16 септември 2011
Мислења
66
Поени од реакции
9
Ај да прашам јас, па се надевам некој ќе даде одговор.
Ми треба скрипта за traffic exchange па ме интересира колку отприлика би коштала и на кои фриланс сајтови да пуштам оглас.
Пушти го огласот на КАЈГАНА Огласник, да може побрзо да се пријавуваме :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Znaci mi treba samo obicna strana vsusnost kako eden vid katalog
imam jas se sredeno sliki i tekst samo treba da se prikacat

B

BrunoFresh

Гостин
Ако знаеш што ти треба, пребарај на интеренет имаш милион темплејти. Разгледај од нив и напрај нешто свое ако знаеш да правиш. Ако не симни го и дотерај го т.е. измени го.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Zaci mi treba samo obicna strana vsusnostkako eden vid katalog
imam jas se sredeno sliki i tekst samo treba da se prikacat
можеш и во ворд да ја направиш, треба да помислиш каде ќе ја ставиш, дали на некој фри сервер каде ќе ти окачат миљон банери реклами и немаш гаранции за содржинит на истите или же си регистрираш и платиш некој хост во МК.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Ако знаеш што ти треба, пребарај на интеренет имаш милион темплејти. Разгледај од нив и напрај нешто свое ако знаеш да правиш. Ако не симни го и дотерај го т.е. измени го.
ne se razbiram mnogu od tie raboti ako moezes da mi dades link od tie templejti
blagodaram
--- надополнето: Sep 19, 2011 10:12 AM ---
можеш и во ворд да ја направиш, треба да помислиш каде ќе ја ставиш, дали на некој фри сервер каде ќе ти окачат миљон банери реклами и немаш гаранции за содржинит на истите или же си регистрираш и платиш некој хост во МК.
vece go imam napraveno vo word bi sakal da se registriram ida platam na host vo mk ama ne znam kako ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
пошто не знам кој се добри, а да не испадни реклама, побарај на гугл WEB HOSTING MAKEDONIJA

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Ако навистина мислиш страницата да ти работи ќе си ангажираш човек/фирма и ќе си платиш. Пошто во спротивно, зошто очигледно не си подготвен сам да ја правиш, ќе потрошиш веројатно многу труд а ефектот ќе ти биде безмалку нула.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Пријатели, ме интересира колку би чинело изработка на сајт php, koј би бил концепски сличен на ова:

http://travel2ohrid.com/

Значи тоа би било изгледот, но дејноста би била друга.

Ви благодарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom