П
Паспарту
Гостин
Одбил човеков, друг тренер ќе барате...Nexhat Shabani NOV TRENER NA SHKENDIJA
Одбил човеков, друг тренер ќе барате...Nexhat Shabani NOV TRENER NA SHKENDIJA
Па ногу нормално дека ке одбие,распад система е чкендија...доста и беше ланската сезона од догодина у втора лига !Одбил човеков, друг тренер ќе барате...
Одбил човеков, друг тренер ќе барате...
nadevaj seПа ногу нормално дека ке одбие,распад система е чкендија...доста и беше ланската сезона од догодина у втора лига !
Дежурни "пожарникари" се овој и Соколи... Кога нема тренери, секогаш тие се замената."Не" од Шабани, сега Маџуни прв фаворит!?
Иако беше многу блиску до превземање, Шабани ја одбил Шкендија. Сега Косовецот прва опција за шампионот
И покрај тоа што речиси беше сигурно дека Неџат Шабани ќе биде новиот тренер на Шкендија, сепак нема ништо од тоа. Требаше да бидат договорени сите детали во текот на вчерашниот ден, меѓутоа искусниот тренер им кажал "НЕ" на раководството на Шкендија.
Кажав јас пред некој ден дека еден од двајцата ќе биде.Шкендија ја отфрла можноста да го ангажираат Ѓоре Јовановски.
Следен тренер на Шкендија ќе биде или Неџат Шабани или Хисни Маџуни!
Да се едитирам: Речиси 90% следен тренер на Шкендија ќе биде Артим Шаќири.Кажав јас пред некој ден дека еден од двајцата ќе биде.
Изгледа со Маџуни постигнале договор.
Интересна варијанта, мада се сомневам у тренерските квалитети на Артим...Да се едитирам: Речиси 90% следен тренер на Шкендија ќе биде Артим Шаќири.
Ако се оствари,ова ќе биде одлична работа!!!
Па јас сум оптимист бидејќи Артим има работено со разни тренери низ Европа.Интересна варијанта, мада се сомневам у тренерските квалитети на Артим...
Инаку што работи Шаќири у моментов?
И Ќато беше тотален анонимус па освои титула, Тасевски со слично искуство освои куп итн... Ова е Македонија, тренерот има мал удел во резултатите Сепак, Шаќири е 100 пати подобро решение од истрошените Маџуни и Соколи. Баш пред некој ден со Goal дискутиравме за Ѓоре Јовановски, знае некој зошто не дојде во Шкендија? Ептен специфичен човек, ако му тргне на него - тргнато е, но лошото е кога ќе почне да креира некои европски замисли кои не ги спроведува никој во земјава, па тогаш сам влегува во калта и ги бара парите на судИнтересна варијанта, мада се сомневам у тренерските квалитети на Артим...
Инаку што работи Шаќири у моментов?
И овде ли бе со него.Ѓоре го имитира Мурињо
Иначе и покрај тоа што медиумите велеа дека Ѓоре е кандидат за клупата на Шкендија,тој никогаш не бил во комбинација.Тоа го знам од прва рака.
Пс: Здравевски се понудил за да седне на клупата на Шкендија.
Кај отиде ги исуши клубовите, само Работнички колку-толку профитираше и виде нешто од негоЃоре го имитира Мурињо
Иначе и покрај тоа што медиумите велеа дека Ѓоре е кандидат за клупата на Шкендија,тој никогаш не бил во комбинација.Тоа го знам од прва рака.
Пс: Здравевски се понудил за да седне на клупата на Шкендија.