Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Епа не се тепај денес :)
И мене ме нервира што после 5 кликања со тенкот морам да кликам да ја сменам базуката, ама тоа е. Играва по дифолт ти го избира најсилното оружје со кое располагаш во моментот.

Епа не се тепај денес :)
И мене ме нервира што после 5 кликања со тенкот морам да кликам да ја сменам базуката, ама тоа е. Играва по дифолт ти го избира најсилното оружје со кое располагаш во моментот.
Тоа е финтата. Сепак, боље него да чекам 5 дела за една базука :D Вака, 20 дена, 20 базуки, таманка.

20 базуки по 15.000 демиџ 300 илјади тотал. Малку е. Енивејз, поарно да имам злато за кога ќе се даде попуст да апгрејдувам фабрики отколку цело време да идам во борби ко мува без глава.

Едит 20 чоколатца по 100 здравје, 2000 здравје или 200 удари со тенк. Ако правиш 1500 демиџ со еден удар тоа ти се плус 300 илјади тотал. Е со 600 илјади се фаќа медал :) И добиваш 5 злато назад :pos:

20 базуки по 15.000 демиџ 300 илјади тотал. Малку е. Енивејз, поарно да имам злато за кога ќе се даде попуст да апгрејдувам фабрики отколку цело време да идам во борби ко мува без глава.

Едит 20 чоколатца по 100 здравје, 2000 здравје или 200 удари со тенк. Ако правиш 1500 демиџ со еден удар тоа ти се плус 300 илјади тотал. Е со 600 илјади се фаќа медал :) И добиваш 5 злато назад :pos:
Е и ја сакам злато и попуст. Иам к3 оружара и к3 лебара. Малце се. А к5 да ги праам скупо е.

Да , али знаеш колку ранк и искуство добиваш ? ;)

Не ме разбра бе...Али ај нема везе ;)
Шо да не те разбрав :D Ранк поени не зимаш многу, иксуство (experience) си зимаш нормално - 1 per hit. Не е битно дали го убиваш или не.
20 базуки - 60 удари = 60 експ.

Шо да не те разбрав :D Ранк поени не зимаш многу, иксуство (experience) си зимаш нормално - 1 per hit. Не е битно дали го убиваш или не.
20 базуки - 60 удари = 60 експ.
Битно е.Доколку не го убиеш не ги зимаш поените за искуство ;)

Битно е.Доколку не го убиеш не ги зимаш поените за искуство ;)
Да али кој се тепа половично жити се? Иначе не зимаш ниту инфлуенсот ниту ранкот ниту експ.
Почетник си у играва?

Да али кој се тепа половично жити се? Иначе не зимаш ниту инфлуенсот ниту ранкот ниту експ.
Почетник си у играва?

Друже изглеа не се разбираме,т.е не ме разбираш шо сакам да кажам..али ај бидува и тоа ;)
Иначе не сум почетник ја играм играва доста долго,моментално сум 27 левел ;)

Има тука некој што е член на Macedonian Special Force?
Гледам денес нема мисија... Ке има покасно или не се знае? :)

Во што е најдобро да се инвестираат 35 голд?

Зависи. Ако имаш фирми да се издржуваш (лебара и пушкара) у тоа - к5 да ги праиш. Ако веќе ти се к5, стрент.

Имам само ку2 пушкара и ку1 лебара..да ја апгрејтувам лебарава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom