Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Najdobra odbrana,ubedlivo najdobar sreden red,a za napadot ne treba da se trosat zborovi.Na kraj od sezonata 107 poeni i nad 120 dadeni gola.:vozbud::vozbud:

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Браво за Барса Честита нека ни е Победата Т.Е Петардата :) Фантастична игра Месси Зверина :) Позздрав На Сите:smir:

:eek:lee:

нема подобро чувство од тоа да си фан на барса

:eek:lee:
Шо убо го кажа тоа :) :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ќе ви се здосади од победување бе :)

ај честитки, се распукавте.... повторно :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Барса е во форма како што не била изнервирана е од минатата сезона :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Лелеле неверојатно 5 - 0 :vozbud::vozbud: барса лани трпеше оваа година го извадува на сите лом ги праи леле како постигнаа 3цата напаѓачи погодоци по 2 анри и ето 1 меси лелелее феноменална игра але але барса се најдобрии:).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Честито победа! Апсолутно заслужена ќе ви биде титулава која е 80% во ваши раце. Секоја чест, ја заслуживте и тоа како.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Chestito neka ni e pobedava...Messi zveRR :) i sega sum uveren deka nema ekipa shto ke ne pobedi :wink:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Iako e samo polu sezona ke si dozvolam so sigurnost da kazam deka ovaa ke bide nasa godina,(samo da dade gospod site da ostanat zdravi vo ekipata).
Po prvata utakmica ovaa sezona iako zagubivme bev siguren deka barca ovaa godina ke ja osvoi La liga.Verba mi davaa dobrite igri na prijatelskite utakmici iako se rabotese za protivnici koi se daleku od kalibarot na Barca.
Po vtoriot natprevar koga izigraa nereseno mnogumina ja otpisaa Barca od titulata vo La liga,no se gledase deka golovite i srekata ke si dojdat sami po sebe(ne za zabe srekata gi prati hrabrite:))
Sekoja naredna utakmica Barca igrase se podobro i podobro,davase golovi i povtorno cela Evropa pocna da i se vozhituva.No iskreno do denesnata utakmica ne go znaev krajniot limit na ekipata.Vecerva go doznav:BARCA OVAA SEZONA NEMA LIMIT,TAKA DA PAZETE MU SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bidete srekni site fanovi na Barca!!!!!!!!!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Леле како играме оваа година неверојатно ај нека ни е честито победа
п.с ја видовте ли листата на стелци
1.Ето 18
2.Виља 14
3.Форлан 12
4.Меси 12
5.Анри 11
Од првите 5 стрелци 3 се од Барселона:vozbud::vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Вака сеа... им благодарам на сите кои ни ја честитаа победата.

За нас фановите на Барселона, на добар пат сме да ја земеме Ла Лига, но уште ништо не е готово, остануваат уште 57 поени за освојување и се е можно. Пеп се покажа добар во ротирањето на играчите и тоа е тоа што не спаси од повреди сезонава... да продолжи така мислам дека ќе нема проблеми. Инаку оној што ќе го постигне 5000 тиот гол, ќе ми стои на аватар цел месец :):)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Вака сеа... им благодарам на сите кои ни ја честитаа победата.

За нас фановите на Барселона, на добар пат сме да ја земеме Ла Лига, но уште ништо не е готово, остануваат уште 57 поени за освојување и се е можно. Пеп се покажа добар во ротирањето на играчите и тоа е тоа што не спаси од повреди сезонава... да продолжи така мислам дека ќе нема проблеми. Инаку оној што ќе го постигне 5000 тиот гол, ќе ми стои на аватар цел месец :):)
Еден од големото трио ќе биде а кој ќе видиме

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Леле пак ли петарда бе?
Стварно оваа сезона сте незапирливи.Секоја чест !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom