Уживам...

Член од
17 септември 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
Како голем гурман уживам во слатките нешта кои морам да ги избегнувам за фигурата :cautious: ,и уживам кога сум со диско и ми ги пушкаат омилените песни и со пријателите откачуваме:vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Уживам и ќе уживам многу ми е гајле, прасето заклано е две половинки сега виното да го средиме во бочва и што да биде повеќе. Еј со З. ќе ја правиме страната, уствари тој ќе ја прави тоа како да изгледа а јас ќе ја наполнам со содржина, му викам првите две недели има турбо да ја наполнам како пет години стара да е :icon_lol:. Па ќе видиме што ќе излези треба на емајло да ми прати како отприлика ќе изгледа па јас сугестии да дадам :icon_lol:, и ќе уживам и во тоа :icon_lol:.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
во Зумба фитнес. Ме опушта до даска. :vozbud:

Член од
27 август 2011
Мислења
46
Поени од реакции
13
Уживав до пред малце, додека го гледав цел Велес како свети качен на Костурницата. иначе уживам и во дождот, кога свирам, цртам, слушам музика и така.. :D

B

Black Guard

Гостин
Уживам и ќе уживам многу ми е гајле, прасето заклано е две половинки сега виното да го средиме во бочва и што да биде повеќе. Еј со З. ќе ја правиме страната, уствари тој ќе ја прави тоа како да изгледа а јас ќе ја наполнам со содржина, му викам првите две недели има турбо да ја наполнам како пет години стара да е :icon_lol:. Па ќе видиме што ќе излези треба на емајло да ми прати како отприлика ќе изгледа па јас сугестии да дадам :icon_lol:, и ќе уживам и во тоа :icon_lol:.
Уживав и слатко се насмеав читајќи го Буцио....абе ЦАР Е ахаххахаа

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Уживам кога сум втора смена на школо и спијам до 10-11, па после си пијам какао со гласна музика и си читкам некоја книга. Потоа ставам слушалки и пак си уживам во патот до школото.

Член од
9 октомври 2011
Мислења
88
Поени од реакции
15
Уживам кога се возам на мотор, уживам во слободата, во отворениот пат. Уживам кога во 2 навечер седиме 10 другари и вртиме празни муабети. Уживам кога мислам на втората најсакана женска личност во мојот живот, уживам во добра ex-yu музика.. Уживам кога одам накај дома и ќе ми заврне, уживам кога сум олабавен од испрашувања и тестови. :D Уживам секогаш кога ќе ми се пружи прилика. ;)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Уживам кога е лето и кога навечер седиме со другарките, уживам кога нема школо, уживам кога ќе ме фатат будалите и се газам од смеење, уживам кога сум во друштво на интересни, а не вештачки луѓе, уживам во музиката, а посебно рок.....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Клик клак туширанција уживанција. Еј имам ново црево за туш батерија, многу е флексибилно и каков кев прави при туширање пууууууууууууу.......

Kajgana Shop

На врв Bottom