Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Честитки за победата на мојот втор омилен тим после Интер.
Поздрав...
Без конкуренција, а и добри натпревари за око.
Пепе Гвардиола...стратезиште невидено.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Секоја чест за каталонците кој беа на трибини. Подршка максимална 90минути, оваа победа им се препишува на нив. =)

Анри беше играч на натпреварот. Многу интелигентно одигра, најактивен во тимот покрај Чави.
Валдес бранеше многу слабо. Имаше три чисти шанси за Виљареал и на сите Валдес се поставуваше многу лошо...да беа попрецизни Роси и Франко резултатот ке беше обратен.
На Меси исто така не му беше денот, изгледа исповоциран од критиките упатени кон него. А и добро беше маркиран од 3ца играчи. :tapp:

едит- Заборавив да кажам дека судијата не покоси денеска. Чист пенал над Ето не беше досуден при резултат 1-2 и црвениот картон на Пике беше во најмала рака безвезе. Пике беше веке поставен и скокна по топката, а тој со жолтиот дрес му се пикна во скок и сам се удри во него.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Добро одигравме... во прво полувреме неможевме да фатиме ритам, али во второ се подобривме. Инаку судиите воопшто не судеа како што треба, како за нас, така и за Виљареал. Добро е што треба да играме само еднаш во лигата на Ел Мадригал, многу тежок терен во последно време.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Сакам едно многу битно прашање да поставам..

ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ????????????

Ме интересира ДАЛИ ИМА НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ ГОДИНАВА ?????????????
ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
MNOGU VAZNA POBEDA GAZIME ODLICNA PREDNOST IMAME SE NASMEVNUVA TITULATA.CAVI NAJDOBAR.POZDRAV DO SITE NAVIVACI NA BARSA.NI NEMA RAMEN.I KOJ IMA NEKOJA PESNA OD BARSA NEKA KAZE.:tv:.

V

Viktoranius

Гостин
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Многу сме јаки. Прекрасна игра на Бускетс. Меси не беше во состојба да мрдне, беше многу добро чуван, али затоа имаше простор за другите.

VISCA EL BARCA ! Го поминавме месецот на смртта со максимален учинок, подобро здравје .....

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Супер натпревар Барселона ги тепа вилларреал на Ел Мадригал! :)
Закон сме
Абидал дупка во ветар! нека бараат смена тотално го сменив мислењето за него.
ПС : Мислев дека е добар.

Читав на гоал дека Барселона го бара Жирков.
Па добар играч е Ем Млад Ем Добар!
Боље него да го земаат него овај Катаклизмава Абдо!

Поздрав и уште еднаш да кажам дека сме мн силни!
Ееееееееее ја ка ви зборев за Абидал :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Сакам едно многу битно прашање да поставам..

ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ????????????

Ме интересира ДАЛИ ИМА НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ СОПРЕ ГОДИНАВА ?????????????
ГАЗИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има. :):)

Честито победа.
головитеможе??
Повели!

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Znaa se koj ke ja rese da ne ke ja resat mesi ili eto.AKo ne vi e CARO gotovi ste a ne oti taka ke napravate nesto u ls oti u ligata nemate konkurencija.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Баш овие двајца решија 70% од натпреварите сезонава.:helou:
Токму така ама од инает сеа ке зборат Меси е слаб Ето е слаб ова она ама Џабе неможеш да се Суправаш ! :salut:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Интересен натпревар, имаше шанси Барса за уште еден гол, ама имаше и Виљареал неколку убави шанси да израмни така да победата беше тешко изборена. Традиционално незгоден терен, меѓутоа со оваа победа и разликата од 10 поени мислам дека оваа година титулата не смее да избега. Секако треба да се продолжи во ист ритам и последните кола во првенството кога ќе се повторат овие 4 дерби дуели по ред да може да се влезе со комотност и да не се решава тогаш шампионот.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
честито победа, со комплетна доминација ја завршивте годинава... продолжете со исто темпо и следната година:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom