Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има. :):)

Честито победа.
Повели!
NEMAAAA nema sopiranje definitivno BARSA e tim koj ke ja zemi titulata vo domasno prvenstvo vo to sum siguren nisto cudno i vo LS ali znaeme vo LS ima mn iznenaduvanja zato ovde i nema nekoj favoriti smesno e kao sto se nadevaat ovie napatenite dusicki od real da kiksira BARSA jas bi gi zaprasal dali ima nekoj tim koj moze da go stori to i da im skini nekoj bod NEMA cestito pobeda

Ето нема да го продолжи договорот до крајот на сезоната ама уште сега дава изјави дека сака да игра во Барса до крајот на кариерата така што не ме загрижува веќе никој.

Бегеристан си ја заврши работата и уште сега може да се посвети на засилувањата за тимот за следната сезона.

Еден од најтешките терени за нас во последните сезони. Инаку добро е што го продолжија договорот на Бускетс, штета ќе беше таков играч да си отиде од тимот. Со неговата висина и сила, заедно со Туре ќе бидат неприкосновени во средината.

Ето нема да го продолжи договорот до крајот на сезоната ама уште сега дава изјави дека сака да игра во Барса до крајот на кариерата така што не ме загрижува веќе никој.

Бегеристан си ја заврши работата и уште сега може да се посвети на засилувањата за тимот за следната сезона.

Ето изјави дека сака да игра уште неколку сезони во Барселона но и дека би сакал да ја заврши кариерата во Мајорка меѓутоа исто така не би имал ништо против да ја заврши кариерата во Барселона така да тоа ке биде негова одлука кога ке дојде време.

Бускетс е откритие на сезоната!!!! Дефинитивно со неговите настапи си го доби она што го заслужи и мислам дека имаме одличен млад играч кој ке биде еден од клучните играчи во средниот ред во наредните сезони.

До сега немаше кој да не сопре освен Нумансија :pos2::pos2:одлична игра и конечно победа на Ел Мадригал само напред:vozbud:

Barca's Offer For Villa Rejected

Valencia have reportedly rejected a €35 million offer for David Villa from Barcelona, and are not even willing to negotiate at anything under €40 million...

http://www.goal.com/en/news/1719/va...ct-barcelonas-35-million-offer-for-villa#Comm

Ima li sansa da go zeeme za drugata godina.Iako Valensija e vo materijalna kriza neznam dali ke i go dadat bas na Barca,znaejki deka ima golem interes od drugi klubovi sto ne se od Spanija.

Barca's Offer For Villa Rejected

Valencia have reportedly rejected a €35 million offer for David Villa from Barcelona, and are not even willing to negotiate at anything under €40 million...

Ima li sansa da go zeeme za drugata godina.Iako Valensija e vo materijalna kriza neznam dali ke i go dadat bas na Barca,znaejki deka ima golem interes od drugi klubovi sto ne se od Spanija.

Ako uspejat da se dogovorat za da go zemat uste sega vo Januari ke bide super, zatoa sto Vilja ke moze da igra i vo LS :vozbud:

za slednata sezona so istov tim samo plus silva i benzema ako moze da se zemat. Mislam deka pep od slednata sezona ke mu dava sansa i na gaj isulin barem kolku sto mu davase rajkard na bojan vo prvata sezona.

Тешка работа да игра Асулин ако дојде Силва.
Ме радува ова за Виља (ако е точно), бидејки се гледа дека сакаат да земат класа напаѓач. Ова значи дека Анри ке си оди ова лето :)

Овие па Валенсија се во финансиска криза, и одбиват добра понуда. Големи се си знаат. Иначе нема да е лошо да дојде Виља, и ако Ето не го продолжи договорот во летото може да се зема и Агуеро, и пак ќе имаме убиствен напад.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom