Што подразбираш под тие финти? Шегите, ефектите или начинот на кажување на шегите?Жаре ми е тапа. Вештачки ми се форите и користи финти за да биде интересен од други влогери.
Што подразбираш под тие финти? Шегите, ефектите или начинот на кажување на шегите?Жаре ми е тапа. Вештачки ми се форите и користи финти за да биде интересен од други влогери.
Како се прават „дисои со стенд ап фори“ жити се !? Или овоа е она „мајка ти е толку дебела... р`чки“ !?Жаре ми е тапа. Вештачки ми се форите и користи финти за да биде интересен од други влогери.
Статусче, сааш на некоја собиранка да си праиме дисои со стенд ап фори?
Неам појма. Си треснав онака, без везе. Прајвет конверзејшн повеќе беше.Како се прават „дисои со стенд ап фори“ жити се !? Или овоа е она „мајка ти е толку дебела... р`чки“ !?
Ова што го прават на јутјуб благе везе нема со вистински настап, ама барем се трудат нешто да направат.Неам појма. Си треснав онака, без везе. Прајвет конверзејшн повеќе беше.
Иначе најмногу начинот на искажување на шалите му е вештачки а монтираното е користени фори. Знам дека повеќето влогери се такви али ете...
За Жаре мислев само.Ова што го прават на јутјуб благе везе нема со вистински настап, ама барем се трудат нешто да направат.
Можда ама во тоа е далеку подобар од тие двајцата (битола, охрид) на клипчињава први.Колку на некого му се свиѓа вблогингот е прашање на вкус.Ама ако споредуваш Жаре е поим за вблогер за нив...Неам појма. Си треснав онака, без везе. Прајвет конверзејшн повеќе беше.
Иначе најмногу начинот на искажување на шалите му е вештачки а монтираното е користени фори. Знам дека повеќето влогери се такви али ете...
тоа да...прилепски дијалект и битолски....Се е ок ,ама еден голем промашај.Слушни му го 'охридскиот' дијалект од 6:00.Ко во Прилеп да учел охридски
Хумор-wise е најдобар. Можеби не е ист начинот на кој ги кажува шегите irl и на влогот, но на влогот се подобри баш заради тоа што има повеќе обиди.Глеам погоре сте го коментирале Жаре, он можеби е добар влогер, и откако ќе искомбинира, намонтира добро звучи. Многу нормално кога снима по 50 пати дур да му излезе вистинското, ама кој беше у Хард Рок на овие екс-ју комичариве сигурно запазил дека Жаре проба да биде смешен ама не му успеваше, не е за у живо едноставно