Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Да, ама матрицата не можи да прави туруп туп тшш.:)
Шала на страна, среда само од 11 вечерта или пред 5 одручекта би можел. После тоа сум ептен кнап, одам до Влае, а тоа голем пат е. Ви викам јас утре или четврток играм 100%.
пс. @ Топче, јас сум голман. За играње сум труп, ама затоа профи голман сум. :D
Дајте во четврток ако не да мавнеме?!
Тогаш сум сигурен дека би играл...

В

Вори

Гостин
Четврток ама кај 5 саат точно да играме,тогаш ми одговара.Директно од факултет идам на утакмица,ако е покасно тогаш me out.

G

_Ghost_

Гостин
Четврток ама кај 5 саат точно да играме,тогаш ми одговара.Директно од факултет идам на утакмица,ако е покасно тогаш me out.
Нека удрат потпис останативе од списокот дека им одговара, да се најде противничка екипа, и ја редиме работата.

В

Вори

Гостин
Ако не,скопјаниве нека бараат друга екипа да играме против неа.А за термин да биде во 5 или сила 5 и пол,зошто покасно стварно не можам.

п.с Се осеќам ко највечи спамер на темава :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Ајде. Еве тој списокот од погоре, ако сте за четврток се додавам и јас и NomoregameS

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги
5._Ghost_
6.NomoregameS
И ја на список :D еве 7 души сме можеме и замена да иаме само уште да најде некој противничка екипа и да се јави у расадник да праша кој може за термин.

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги
5._Ghost_
6.NomoregameS
7. Топче

G

_Ghost_

Гостин
И ја на список :D еве 7 души сме можеме и замена да иаме само уште да најде некој противничка екипа и да се јави у расадник да праша кој може за термин.

1. Вори
2. Cthulhu^
3. lazzy^
4.Инзаги
5._Ghost_
6.NomoregameS
7. Топче
За термин јас ќе прашам, не е проблем ќе ја наредиме со тој таму. Ајде сега растрчајте се по противничка екипа ( и јас).

В

Вори

Гостин
Потврдете ми дека во 5 саат ќе играме Четврток да знам што да планирам.Ако ми потврдите тогаш потпис ставаме и јас и цимеров(Инзаги).

G

_Ghost_

Гостин
Потврдете ми дека во 5 саат ќе играме Четврток да знам што да планирам.Ако ми потврдите тогаш потпис ставаме и јас и цимеров(Инзаги).
Неможам да резервирам без најдена противничка, што ќе правиме иначе, прчигазе ќе играме таму?:D Затоа примарно е тоа.

В

Вори

Гостин
Добро де,ќе бараме екипа утре,но терминот ми треба мене сигурно за да знам што понатаму.

Има некој друг форум,па да играме против нив?Онака да ги растресеме?

G

_Ghost_

Гостин
Иначе уште ова и не спамирам и јас повеќе. Списокот е отворен ако можи од тука да се собериме 12 уште подобро.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
За четврток веројатно и јас би дошол ама ако ме мавне некој по колено (пошо уште имам модрица) ќе го отепам :mad:.

Ете сеа сме 8.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom