- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
заборави да споменеш дека еден од пообразованите им е во екипатаПичето асани: Треба и Вардар да биде казнет, бидејќи за слично нешто и балистите беа казнети...
Мутле едно, тепање на судија и играчи не е исто со пцуење, џабе си го завршил и тоа 4то одделение...
Добра колумна од мојов познаник. Управава стварно превзема многу малку на полето на маркетингот. Па враќаат назад играч од бундеслигаш, а не најдоа за потребно да го претстават во јавност?! И ред други пропусти. Многу аматерски работат луѓето задолжени за тој дел, ако воопшто има некој задолжено...
Па Стојаковиќ мака мачеше со повредите.На сите натпревари што сум ги гледал, кога играл Стојаковиќ, бил меѓу послабите. Со ништо не ја оправдува довербата. Наспроти него, Оса, Лико, Ранѓеловиќ и те како докажуваат дека се за првиот тим.
И на Вардар му се потребни побрзи бекови меѓу другото..
Ајде бе?Просто човек да се чуди од каде толкава омраза.
Да, само што управата на Металург нема тоа да го дозволи, Вардар да биде како на домашен терен. Кажа некој пред тоа, или ќе напраат да бидат високи цените на картите, или ќе дадат 50 карти само на Комити.Доколку управата на Металург не направи некој не фер потег, јас мислам дека трибината на Железарница ќе биде преплавена со црвено-црна боја. Како Комити, така и обични симпатизери на Вардар, по успешниот почеток на сезоната за Вардар, од 9 кола, 7 победи и две нерешени, без пораз, сметам дека почнува да владее позитивна еуфорија, која ќе ескалира со титула оваа сезона и потоа успешен настап во Европа !
ВАРДАР И КОМИТИ СЕ ПОВТОРНО ВО МОДА !!!
15.10.2011Ене кај ми е металург на 100 метри ќе се симнам ќе гледам Металург-Вардар и ќе пеам комити запад да ми го ****.Не бе се шалам,ја како симпатизер на Вардар ќе дојдам да ве подржувам се надевам добредојдени се и тие што не се комити ама го бодрат клубот и се со негоБтв кога е следно коло дека има квалификации за ЕП за 2 недели ќе се игра?
Добредојдени се сите кои навиваат за Вардар, без разлика од каде доаѓаат.Ене кај ми е металург на 100 метри ќе се симнам ќе гледам Металург-Вардар и ќе пеам комити запад да ми го ****.Не бе се шалам,ја како симпатизер на Вардар ќе дојдам да ве подржувам се надевам добредојдени се и тие што не се комити ама го бодрат клубот и се со негоБтв кога е следно коло дека има квалификации за ЕП за 2 недели ќе се игра?