Фан Клуб: Вардар

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Пичето асани: Треба и Вардар да биде казнет, бидејќи за слично нешто и балистите беа казнети...

Мутле едно, тепање на судија и играчи не е исто со пцуење, џабе си го завршил и тоа 4то одделение...
заборави да споменеш дека еден од пообразованите им е во екипата:X3:

инаку материјал нешто од утакмицата?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Вардар: Јави се „јужна“...

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=1207
Добра колумна од мојов познаник. Управава стварно превзема многу малку на полето на маркетингот. Па враќаат назад играч од бундеслигаш, а не најдоа за потребно да го претстават во јавност?! И ред други пропусти. Многу аматерски работат луѓето задолжени за тој дел, ако воопшто има некој задолжено...
--- надополнето: Oct 3, 2011 1:11 PM ---
08.10. ( С'бота) – 15:00 часа контролна срешта между ЦСКА и Вардар (Скопие) на стадион „Б'лгарска армија”

Од официјалниот сајт на ЦСКА

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.529
Инаку ништо од официјалноста на сајтот за Вардар...
Нема никакви информации, се ставаат само некои натписи од весници, а едино нешто што можеш да најдеш се слики од фудбалерине...
Треба да се поработи на тој дел мајко му стара. Колку има што сакаат да прочитаат нешто ново, да доаѓа инфо од самата управа и сами да си проценат што треба да се каже во јавност, а што треба да остане тајно...
Еден работнички има одлична страна, а ние неможеме да имаме...

П

Паспарту

Гостин
За соопштението на нашата управа не коментирам сега, ќе почекам да видам дали после натпреварот Искра - Вардар во Тетово ќе го имаат истото "европско" мислење за tribe-ов...

Како не се најде еден нивен член да излезе со соопштение за скандирањата против Македонија, против Тоше или пак против симнувањето на знамето!? Не глумете европејци и мајка Тереза, погледнете ги фактите па потоа судете нечие однесување, за кавга се потребни двајца, сам со себе само лудиот се кара (пцуе во овој случај).

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.251
Поени од реакции
2.554
Значи тој Хасани се прави интелигентен албанец а ? Океј океј, како и да е ќе треба да дојде во Скопје кога ќе има тренензи за репрезентацијата. Само кога ќе го прашаме тогаш, да не вика „ многу си го сакам државата, затоа и го играм за Македонија, не сум го викал ништо у весник лажат“ :) Ќе го видиме и него во Скопје. Ваљда кога ќе го прашаме за изјавата по Вардар-Шкендија нема да каже „ја незнам ништо“ препознатливо за таквите :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.215
На сите натпревари што сум ги гледал, кога играл Стојаковиќ, бил меѓу послабите. Со ништо не ја оправдува довербата. Наспроти него, Оса, Лико, Ранѓеловиќ и те како докажуваат дека се за првиот тим.

И на Вардар му се потребни побрзи бекови меѓу другото..
Па Стојаковиќ мака мачеше со повредите.
Незнам дали беше во Кавадарци, и таму имаше мала повреда па едвај продолжи.
Кога би бил 100 % спремен, сигурно дека е најдобриот играч на Вардар.
Заедно со Грозданоски, Васоски и Ивановски он е најдоброто засилување.
И не судете само според дадените голови или 2-3 добри потези на натпревар.
И Лико е доста грешлив, многу пати знае да ја даде топката на противничкиот играч место на негов соиграч. Ама , како што кажав, Стојаковиќ има проблеми со повредите, па затоа и не е толку спремен како другите. Ќе го чекаме понатаму да видиме како ќе напредува он во Вардар.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Те разбирам, воопшто не судам според голови(ако си прочитал што пишував наназад за Ивановски ќе знаеше), едноставно не ми се допаѓа што премногу ја гњави топката, треба многу побрзо да се ослободува. Сепак, нека влезе во форма па ќе видиме што знае :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Просто човек да се чуди од каде толкава омраза.
Ајде бе?
Овој па као се чуди - како може таква омраза?
"Ја сам изненаѓен и увреѓен!"

:tapp:

Ко од Марс демек да паднал.

Оваа "омраза" што ја детектирате е најбенигното нешто што заслужувате да ви се деси за се што им правите на Македонците.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.251
Поени од реакции
2.554
Доколку управата на Металург не направи некој не фер потег, јас мислам дека трибината на Железарница ќе биде преплавена со црвено-црна боја. Како Комити, така и обични симпатизери на Вардар, по успешниот почеток на сезоната за Вардар, од 9 кола, 7 победи и две нерешени, без пораз, сметам дека почнува да владее позитивна еуфорија, која ќе ескалира со титула оваа сезона и потоа успешен настап во Европа !

ВАРДАР И КОМИТИ СЕ ПОВТОРНО ВО МОДА !!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.770
Поени од реакции
39.775
Доколку управата на Металург не направи некој не фер потег, јас мислам дека трибината на Железарница ќе биде преплавена со црвено-црна боја. Како Комити, така и обични симпатизери на Вардар, по успешниот почеток на сезоната за Вардар, од 9 кола, 7 победи и две нерешени, без пораз, сметам дека почнува да владее позитивна еуфорија, која ќе ескалира со титула оваа сезона и потоа успешен настап во Европа !

ВАРДАР И КОМИТИ СЕ ПОВТОРНО ВО МОДА !!!
Да, само што управата на Металург нема тоа да го дозволи, Вардар да биде како на домашен терен. Кажа некој пред тоа, или ќе напраат да бидат високи цените на картите, или ќе дадат 50 карти само на Комити.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ене кај ми е металург на 100 метри ќе се симнам ќе гледам Металург-Вардар и ќе пеам комити запад да ми го ****:P.Не бе се шалам,ја како симпатизер на Вардар ќе дојдам да ве подржувам се надевам добредојдени се и тие што не се комити ама го бодрат клубот и се со него(y)Бтв кога е следно коло дека има квалификации за ЕП за 2 недели ќе се игра?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ене кај ми е металург на 100 метри ќе се симнам ќе гледам Металург-Вардар и ќе пеам комити запад да ми го ****:P.Не бе се шалам,ја како симпатизер на Вардар ќе дојдам да ве подржувам се надевам добредојдени се и тие што не се комити ама го бодрат клубот и се со него(y)Бтв кога е следно коло дека има квалификации за ЕП за 2 недели ќе се игра?
15.10.2011

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.251
Поени од реакции
2.554
Добредојдени се сите кои навиваат за Вардар, без разлика од каде доаѓаат.
Дали некој е член на групата, или е само симпатизер не е страшно, сепак сите заедно не спојува едно нешто, љубовта кон Вардар.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Вардар договори пријателска со ЦСКА Софија

Во паузата поради настапот на фудбалската репрезентација на Македонија, фудбалерите на Вардар ќе одиграат пријателски натпревар со екипата на ЦСКА Софија. Овој натпревар ќе се одигра на 8-ми Октомври во 14 часот на стадинот на „Бугарската Армија“ во Софија.
Тренерот на Вардар, Илчо Георгиевски нема да може да смета само на еден играч од својата екипа, Влатко Гроздановски кој има настап за репрезентацијата на Македонија. Ова ќе биде добра можност да се задржи формата и победничката атмосфера во екипата пред дерби натпреварот со Металург кој се игра на 15 октомври.

Во случај да не е ставено :)

Kajgana Shop

На врв Bottom