Не знам дали ЈСП вработува кретени или произведува кретени. Вчера одам да си извадам слободна. Имам барање заверено на студентски кај што пишува потпис има потпис, кај што требаше печат да има (позади на сликата и пола на барањето) си има и индекс со запишан зимски семестар. Јас добар ден, таа ништо. И дадов се, проверува - ми го преврти цел индекс, го гледа барањето, ја гледа сликата и одеднаш и текнува: "Доле немаш печат!". И викам: "Па ете горе пишува печат има, на сликата позади има, индекс со запишан семестар, што е проблемот?" Вади друго барање, и ми вика еве овде има и доле гледаш. И објаснувам уште еднаш дека не е до мене, дека тие згрешиле ама што е толку битно. Ми ги враќа документите и ми вика "Да земеш печат и тогаш да се вратиш, ете на тоа барање има." Мене ми пукна филм и и викам: "Добро, а како јас да идам на факултет во понеделник?" Она: "Па ќе си идеш и нека ти стават печат" и јас веќе покачив тон зашто беше крајно некултурна и и викам "ДОБРО ЖЕНО КАКО ДА ИДАМ ЈАС ВО ПОНЕДЕЛНИК НА ФАКУЛТЕТ, НЕМАМ СЛОБОДНА!" и не знаеше што да ми рече пак она со тоа дека на тоа барање имало и дека мора и кај мене да има. И реков дека се Бог да чува, мајки шајки и отидов на следната билетара што е на 5мин од оваа. Таму - Добар ден - Добар ден! Дадов се тоа, ме праша само дали е за градски линии и ништо друго. Цел ден ми го усра таа кретенката, се ми тргна наопаку. Не знам само како не ја фатив од надвор да и ја треснам глаата од тоа стаклото.