Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Каква мотивација, каква доминација! Перфектен натпревар, можеше и уште 3-4 гола, ама важно е дека победивме. Алал им вера и на Конте и на играчите кои се утепаа од трчање, и она што ме прави најрадосен, е тоа дека играме пресинг и имаме посед, а овие 2 работи ги немавме од после фарсополи, ама затоа сега го имаме Конте. И зошто мислам дека Џкерини добива толку солидна минутажа пред Красич, зашто со Џакерини сме подобар тим, барем така ми делува, играме потечно. На крај краева, најважно е да победуваме, кој сака нека игра, ФОРЦА ЈУВЕ!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.871
Поени од реакции
6.385
Пред самиот почеток на сезоната ми мирисаше на стариот Голем ЈУВЕ,нагласив во неколку наврати,па бев оспоруван од неколку скептици, епа дечки, вечер почна да ми смрди, да корне на нашиот Гранде Јуве, се гледа астрономско подобрување и во игра, и менталитет, и се по ред. Форца Јувеее :love:...
п.с Џакерини уште еднаш ги затвори муцките на скептиците, брзина, техника, прецизност... оправдано купен.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Шо да ви кажам,Маркизио си кажа се:pipi: два гола,фала чао пријатно,реков на др. тема ако игра Бонера го јадат:rolleyes:

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Секоја сезона вака почнуваме, после 20 коло ќе зборуваме за сила.Нормално е да има подобрување особено ме бендиса пресингот и поседот тука има голем напредок.Мислам дека треба да играме со 2 шпица и да поголема течност во играта, а Џакерини тоа денес ни го донесе.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Abe site tuka pisuvate trebase da igravme so 2 napadaci .. Togas sigurem sum deka ke go jadevmo .. ke ni vlegoja u 16 metri koga sakaja ..

So 5 igraci vo sreden red mnogu e dobro za nas ;) Se zatvroaat site krivini koi vodat kon golot , a so eden Vucinic i Matri vo forma da se u napad , so golema pomos od krilcite , sme OK ;)

BRAVO KONTE . MOTIVACIJA - ADRENALIN 100 %

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Тоа е, одиме напред! Битно има подобрувања.

Сега следни се Киево и Џенова, потоа следува месецот кој ќе се минува со апчиња... во кој играме со Фиорентина, интер, Наполи, Палермо, Лацио...

С

сашенко

Гостин
Честитки момци !! Среќна но заслужена победа !
Среќата е многу битна во вакви утакмици.Имавме милиони шанси ама кога не влегува не влегува.Абиати одлично бранеше цела утакмица.Милан многу слабо изиграа некако.Очекував далеку поголем притисок од нив.Ибрахимович го немаше никаде, незнам што се случи.Ок, дека притисвнавме може влијаело ама јбг Милан не се екипа која паничи во такви ситуации.Нешто не штимаше кај вас денеска (бар во нападот).Јас пред утакмицата реков средината Милан ке ја добие 100% а испадна сосема обратно.Да не се десеа тие две грешки при крај ке беше ова уште една од тие утакмици каде играат одлично а не успеваат да го искористат тоа.Секој има лош ден јбг, еден или двајца да не изиграат на ниво и се руши балансот и неможе да се реализира на терен тоа што е замислено претходно.Се најдобро до крај на сезоната....

Иначе во NEW YORK CAFFE беше супер, не приметив некој друг од форум дали имаше.Од утакмицава сум задоволен, ме изненадија многу пријатно.Не можевме да посакаме Милан полошо да изигра, едноставно не им тргна денеска.Ние доминиравме цела утакмица, ама многу сме слаби во реализација.Тоа мора да се промени зошто денес иако игравме одлично головите ни беа поклончиња.Секоја чест за борбата ама мора да се користат шансите зошто ако сега не, следниот пат ке не казнат сигурно.Ваква игра без реализација не смее да си дозволиме.Мора одличнава игра да ја дополниме со голови за да биде комплетно се.Дечки за следното дерби да се собереме обеавезно повеќе души.Сега околу 25 не имаше и супе атмосфера беше.Гледајте да дојдете за со Интер...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
ауууууу........правдата е задоволена - ќе победи подобриот.........ова Маркизио на која бајачка има одено да ми препорача !!
Ти реков дека Конте знае што прави ако играше со два напѓачи тешко дека ќе имавме доминација на теренот така да да го оставиме Конте нека ја брка работата вака како што е брка до сега !

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
NOI SEMPRE CON-TE

За утакмицата ќе пишувам утре,сега сум уште под импресии.Иначе во New York Caffe беше топ.Еден куп Јувенташи,супер атмосфера направивме.Сигурен сум дека имаше некои и од форумов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom