Г
Гучи
Гостин
Сигурно? Ја мислам дека некој коментатор кажа и наредна година ја имаат купено..или сум се помешалУште оваа година, после шипки ќе пренесуваат.

Како и да е добро шо не ја даваа, тапа била

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно? Ја мислам дека некој коментатор кажа и наредна година ја имаат купено..или сум се помешалУште оваа година, после шипки ќе пренесуваат.
Спорт Клуб ги откупи правата за регионот, е сеа ако им се плаќа на нив(Алфа тв) толку пари за да се пренесува и во Македонија, тоа е друга работа.Сигурно? Ја мислам дека некој коментатор кажа и наредна година ја имаат купено..или сум се помешал
Како и да е добро шо не ја даваа, тапа била![]()
Доделени се наградите за претходната сезона .....
Секако, Меси најдобар фудбалер за минатата сезона .... ( Ди Стефано )
Валдес - најдобар голман ( Заморра )
Кр - најдобар стрелец ( Пачичи )
ЖМ - најдобар стратег ( стварно не знам поради која причина )
А поради која причина па Меси најдобар !? Освен онаа дека мора нему да му се даваат наградите...![]()
Сериозно ЕлНињо?
Не е мала работа домашен куп да освоиш !ЖМ - најдобар стратег ( стварно не знам поради која причина )
kako be ne znaesДоделени се наградите за претходната сезона .....
Секако, Меси најдобар фудбалер за минатата сезона .... ( Ди Стефано )
Валдес - најдобар голман ( Заморра )
Кр - најдобар стрелец ( Пачичи )
А, шо се фативте толку за тие награди, кога истите се доделуваат од Марка?!
Валдес и Роналдо нормално дека заслужено земаат затоа што е тоа статистика, за најмалку примени голови во најмногу натпревари и најмногу постигнати голови во сезоната.
А, зошто е прогласен за најдобар тренер тој што е прогласен? Па, да ги доделуваше наградите каталонскиот весник Спорт, веројатно Гвардиола ќе беше најдобар менаџер.
*Иначе Марка беше единствена организација во цел свет што на К.Роналдо лани му сметаше 41 гол. Дури и официјалната страна на Реал си кажуваше дека тој има постигнато 40 гола.![]()