T
Torchyrus
Гостин
Имаш у Барса и во Ас- Спорт летам ја плескам и ја оваа Х-2 , Хелсингбор Х2 и Рандерс 1 прават мислам околу 50 коефицент , ајде народе денеска е денот за правење пари
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не летај многуИмаш у Барса и во Ас- Спорт летам ја плескам и ја оваа Х-2 , Хелсингбор Х2 и Рандерс 1 прават мислам околу 50 коефицент , ајде народе денеска е денот за правење пари![]()
![]()
2-X не Х-2 !!!!! Пази !!! Чисто да те исправам !!!Имаш у Барса и во Ас- Спорт летам ја плескам и ја оваа Х-2 , Хелсингбор Х2 и Рандерс 1 прават мислам околу 50 коефицент , ајде народе денеска е денот за правење пари![]()
![]()
Jaс ја уплатив за 150 во комбинација со Барса 2, Палермо 1Х и Марсеј !!! Па ќе видиме што ќе биде !!!ke ja uplakame
JIPPO ? - ? AC Oulu ???
Јас со Порто, ПСВ и 11 Октомври х2Jaс ја уплатив за 150 во комбинација со Барса 2, Палермо 1Х и Марсеј !!! Па ќе видиме што ќе биде !!!
да да грешка у пишувањето од брзање иначе таман ја уплатив 2-ХНе летај многу. Сепак е од интернет преземно не се знае колку е сигурно или дали уопшто е дојава. Добро чим за 10 бона му е уплатено валјда он е сигурен ама ништо не се знае.