Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да бидат ексцентрични на мама :)
Би сакала да имам ќерки. Не дека имам нешто против синовите, но меракот ми е голем, три да ги имам :)
Дефинитивно нема да ги воспитам како што се воспитуваат девојчињата овде. Либерални, отворени, паметни и амбициозни.
Што сакаат нека бидат по професија, но јас би сакала да се занимаваат со политика/право/економија.
Но ако одлучат да се занимаваат со уметност, би ги поддржала максимално! :)

Не гледам каде е таткото во сета оваа твоја приказна?
Децата не можеш да ги воспитуваш сама, без разлика на полот, потребен е и мажот во овие твои желби-мажот што не сакаш да го спомнеш во твојата приказна нема улога само да направи деца и да иде негде да ринта како вол и да носи пари дома, треба да има и своја улога во семејството. :sneaky:

Не гледам каде е таткото во сета оваа твоја приказна?
Децата не можеш да ги воспитуваш сама, без разлика на полот, потребен е и мажот во овие твои желби-мажот што не сакаш да го спомнеш во твојата приказна нема улога само да направи деца и да иде негде да ринта како вол и да носи пари дома, треба да има и своја улога во семејството. :sneaky:

Па прашањето на темата е какви деца би сакале да имате, не е спомнат партнерот :)
Партнерот, исто така, ќе биде избран по карактер, а не по финансиска состојба, убавина... значи карактерно мора да ми одговара. И да се согласува со ова погоре, кое еден мал дел од сето она што јас го очекувам од мојот живот :)
Нормално, можеби нема баш 3 ќерки да имам, но во поглед на воспитување, постручна од него ќе бидам, освен ако не ми е колега ;)

Можеби, не велам не.
Ама ако реално си како на форумов, премногу традиционален за мој вкус :) Јас сум антитрадиционална ;)
ќе баталам традиција.

само да не бидат темпераментни како јас што сум била како дете, како вика мајка ми со 10 деца поарно ќе си поминев отколку со тебе едно :pos:, како торнадо каде дојдам дојдам рушев се пред себе.:D

се друго е добродојдено.

Сакаме да имаме деца две или шест. Ќе бидат убави како мајката и паметни на таткото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom