Какви деца сакате да имате?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Јас сакам да бидат ексцентрични на мама :)
Би сакала да имам ќерки. Не дека имам нешто против синовите, но меракот ми е голем, три да ги имам :)
Дефинитивно нема да ги воспитам како што се воспитуваат девојчињата овде. Либерални, отворени, паметни и амбициозни.
Што сакаат нека бидат по професија, но јас би сакала да се занимаваат со политика/право/економија.
Но ако одлучат да се занимаваат со уметност, би ги поддржала максимално! :)
Не гледам каде е таткото во сета оваа твоја приказна?
Децата не можеш да ги воспитуваш сама, без разлика на полот, потребен е и мажот во овие твои желби-мажот што не сакаш да го спомнеш во твојата приказна нема улога само да направи деца и да иде негде да ринта како вол и да носи пари дома, треба да има и своја улога во семејството. :sneaky:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Не гледам каде е таткото во сета оваа твоја приказна?
Децата не можеш да ги воспитуваш сама, без разлика на полот, потребен е и мажот во овие твои желби-мажот што не сакаш да го спомнеш во твојата приказна нема улога само да направи деца и да иде негде да ринта како вол и да носи пари дома, треба да има и своја улога во семејството. :sneaky:
Па прашањето на темата е какви деца би сакале да имате, не е спомнат партнерот :)
Партнерот, исто така, ќе биде избран по карактер, а не по финансиска состојба, убавина... значи карактерно мора да ми одговара. И да се согласува со ова погоре, кое еден мал дел од сето она што јас го очекувам од мојот живот :)
Нормално, можеби нема баш 3 ќерки да имам, но во поглед на воспитување, постручна од него ќе бидам, освен ако не ми е колега ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Можеби, не велам не.
Ама ако реално си како на форумов, премногу традиционален за мој вкус :) Јас сум антитрадиционална ;)
ќе баталам традиција.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
само да не бидат темпераментни како јас што сум била како дете, како вика мајка ми со 10 деца поарно ќе си поминев отколку со тебе едно :pos:, како торнадо каде дојдам дојдам рушев се пред себе.:D

се друго е добродојдено.

T

Tetro

Гостин
Сакаме да имаме деца две или шест. Ќе бидат убави како мајката и паметни на таткото.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Да знаев дека ќе бидат бесни како јас кога сум бил дете,немаше да се женам.

Kajgana Shop

На врв Bottom