Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Сериозно, гледаше? :)

Шала на страна, Наполи одамна е јасно дека треба да се сватат сериозно, моментално се најуиграна екипа во Италија. Кон нив немам никакви замерки, денес виша сила беше во прашање и тоа е тоа.
Да беше и Мунтари, ќе имаше две виши сили, а веќе против две стварно не се може :)

@Марли, до Мај ќе бидат 30-40 :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Судијава тотално се изгуби вакво лошо судење немам гледано од дамна.Апла очигледно беше дека стартот е надвор изгеда само тој го виде внатре.Уште кога го доби првиот жолт Оби на другарот што гледавме заедно му реков дека Маџо ќе го наседне на уште еден жолт.Не дека се фалам ама и за пеналот погодив дека ќе го утне Хамшик. :icon_lol:
Овој Маџо е еден од најважните играчи на Наполи човеков игра перфектно по таа десна страна.
Можеби прв пат во животот сакав Интер да даде гол не за друго ја чекав за големи пари ГГ&3+...:D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
само си се испоебаа Милан и Интер, да беа паметни да ги удеа Лавеци и Хамшик летово сеа лесно ќе си беше, вака ќе има мачење.

мене лично да ја земат Наполи нема да ми криво, факмани се сеа што сакате зборете, сељаци биле вакви биле, факт е дека играат ко на ЛСД дечките. и да, Пандев ако акне уште едно скудето со минимален напор стварно ќе треба златна топка да му се даде :icon_lol:
Дечкото го има тој Фактор X што е потребен за титула. :pos:

Ова за Наполи ќе се правам дека не сум го прочитал.:P

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Па овакво судење немаше ни у времето на Juventus :confused:

С

сашенко

Гостин
Па овакво судење немаше ни у времето на Juventus :confused:
Наполи да се прати во серија б под хитно.Како смее некој тим да си дозволи да му даде три гола на светиот тим Интер.Тоа е незамисливо, тоа мора да се спречи додека е време

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Наполи да се прати во серија б под хитно.Како смее некој тим да си дозволи да му даде три гола на светиот тим Интер.Тоа е незамисливо, тоа мора да се спречи додека е време
Не се пали ти бе одма лелеле што луѓе ќе бевте :confused:

С

сашенко

Гостин
Не се пали ти бе одма лелеле што луѓе ќе бевте :confused:
А ти не се палиш а? Научи да си преболиш пораз машки, не одма Јувентус или судиите.Кога некој друг ке го рече тоа се смеете, мајтап си правите со другите.Еве кога не иде не иде, му се деси и на твојот тим тоа и будала од себе правиш само.А озбилно го мислев тоа што го пишав.Секој што ке ви го чепне тимот, све е тоа местено.Кој и да го тепа интер, се судиите се криви местат другите.Интер непобедливите бевте вие така? Имајте респект малце за противниците.Едноставно подобри беа денес и толку.Ај еден гол, ама три ги примивте човече

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
А ти не се палиш а? Научи да си преболиш пораз машки, не одма Јувентус или судиите.Кога некој друг ке го рече тоа се смеете, мајтап си правите со другите.Еве кога не иде не иде, му се деси и на твојот тим тоа и будала од себе правиш само.А озбилно го мислев тоа што го пишав.Секој што ке ви го чепне тимот, све е тоа местено.Кој и да го тепа интер, се судиите се криви местат другите.Интер непобедливите бевте вие така?
Си го прифатив поразот,уживај си ти нема потреба, терај мајтап не ти реков да не тераш. Е на утакмицата колку и да се убедуваме имаше голем хаос од Роки.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.107
^ ^ Дај бе не генерализирај ...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
20 години чекав за наполи да се врати меѓу најаките во италија...штета што судијава ја посра утакмицава, ама и со 11 играчи интер не може да им парира - читај нема мурињо, нема 3 бода, сурова реалност (без навреда ;))
Со болдов не се согласувам ни 1%.
Пред да го добие Оби вториот жолт Наполи едвај до центар стигаше.Убеден сум дека ако останеа 11 на 11 максимумот на Наполи ќе беше нерешено.Се види уште на почеток дека немаат никаква игра и дека ќе чекаат на контра притоа молејќи се да не примат гол.Но ете се случи што се случи им подарија пенал на Наполи црвен за Оби и максимално добро го искористија тоа Наполитанците.
Него комши бе гол да им дадевте па да видев и јас ќар од вас ...:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Kој и да го тепа интер, се судиите се криви местат другите.Интер непобедливите бевте вие така? Имајте респект малце за противниците.Едноставно подобри беа денес и толку.Ај еден гол, ама три ги примивте човече
Види, имам јас секаков респект за Наполи, мислам дека се многу силна екипа. Ништо тие не ми се криви. Не гледам како беа подобри денес. Да ти кажам нешто зошто ги играм редовно онлине да постигнат гол и слично: тие се многу заебана екипа кога треба да им бркаш резултат, и тоа 11 на 11. Контрата кине. После 0-1 со играч помалку, не треба човек да е многу паметен за да знае како ќе изгледа сето тоа. Играта си беше таман ништо не бевме загрозени, ќе с ерешаваше во второ.

Како и да е, Јувентус, местење, едно-друго.... тоа фановите на Јуве сами си го спомнаа во обид да бидат смешни. Никој не ве закача.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom