Барам игра.. т.е. "Која беше играва..?"

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Играва , е постара и е стратешка игра.. Има три држави и тоа Македонија, Индија и не ми ткенува уште едната како се викаше.. Е сеа како се вика играва точно, сеа ми текна и сакам да ја играм пошто постара игра и се надевам на мојава канта ќе можи без проблем да ја играм..
http://www.gamespot.com/pc/strategy/alexander/index.html
оваа да не е со Александар

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Да не му текнуе на некој на една RPG игра од 2006-2007 мислам,со еден тип шо тепаше едни створења налик на Zerglings ,имаше и појаки,матици,кралици као и да ги викаа,му се ставаше атрибут поинтс,носеше знам самострели,секири,такви ствари,ич не ми текиња на играта а мн ми се игра. Не веруем дека на некој ќе му текне али да си прашам.

Член од
30 ноември 2011
Мислења
39
Поени од реакции
11
Да не му текнуе на некој на една RPG игра од 2006-2007 мислам,со еден тип шо тепаше едни створења налик на Zerglings ,имаше и појаки,матици,кралици као и да ги викаа,му се ставаше атрибут поинтс,носеше знам самострели,секири,такви ствари,ич не ми текиња на играта а мн ми се игра. Не веруем дека на некој ќе му текне али да си прашам.
Некои други информации имаш ли? Сторијата како се одвива и гејмплејот каков е би било помошно

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи играва постара е негде околу 3 до 5 години, стратешка игра беше ...
Имаше три држави Македонија , Индија и Персија.
Македонското најсилно оружје беше фалангата.
Индиското беше слоновите,а на Персиј нз .
Е сеа не ми текнува как осе викаше играва па ако знај некој нека пиши ,ептен сакам да ја играм

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Е сеа не ми текнува как осе викаше играва па ако знај некој нека пиши ,ептен сакам да ја играм
Rome Total War: Alexander ?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Age of empiers 2

Член од
24 март 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Baram edna igra koja e dosta straja i ne se sekavam kako se vikase dali mozebi ke se seti nekoj?
So topka trebase da sobiras nesto i da gi izbegavas bombite i da ispolnis nekoe pobaruvanje pa da odis vo sledno nivo, ako neko moze da se sti neka pisi.Fala

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Baram edna igra koja e dosta straja i ne se sekavam kako se vikase dali mozebi ke se seti nekoj?
So topka trebase da sobiras nesto i da gi izbegavas bombite i da ispolnis nekoe pobaruvanje pa da odis vo sledno nivo, ako neko moze da se sti neka pisi.Fala
Marble Blaster maybe? :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Да не му текнува на некој како се викаше една игра слична на Line runner

Само што оваа беше посложена, и црна позадина имаше... исто на некои места мислам имаше мраз, а и блоковите беа портокалови.

Член од
27 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Sakam da prasam dali go znaete imeto na edna igra za sony playstation 1 ... Pamtam deka mozese da se bira dali ke igras so edno devojce so moze duplo da skoka ili so dzoker sto pravi zvezda i taka tepa sustestva...znam deka se sobiraa paricki i gluposti bese so prilicno dobra grafika za igra na sony 1 imase delovi kaj so se skokase na golemi pecurki i takvi stvari...na ova se sekavam..ali znam deka ja obozavav

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.571
Поени од реакции
87.850
Само што оваа беше посложена, и црна позадина имаше... исто на некои места мислам имаше мраз, а и блоковите беа портокалови.

Оваа? :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 16:15 ---
Sakam da prasam dali go znaete imeto na edna igra za sony playstation 1 ... Pamtam deka mozese da se bira dali ke igras so edno devojce so moze duplo da skoka ili so dzoker sto pravi zvezda i taka tepa sustestva...znam deka se sobiraa paricki i gluposti bese so prilicno dobra grafika za igra na sony 1 imase delovi kaj so se skokase na golemi pecurki i takvi stvari...na ova se sekavam..ali znam deka ja obozavav

Kajgana Shop

На врв Bottom