Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тевез суспендиран 2 недели од Сити за недолично однесување. Нормално, излегоа одма шпекулации за негов нареден клуб и се јави Реднап, дека не би можел да потпише со Тевез а би сакал секако. И одма почнаа коментарите :icon_lol:

Can anything happen in football without Harry Redknapp commenting on it?

I love how Harry's ruled out signing Tevez, it would be like me ruling out the possibility of sleeping with Jessica Alba. :pos:

Бонус : http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-15093522

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хаха второво :)
а бе не е така лошо да се има Тевез во тим ама мн. пари за негова плата ќе отидат
Челзи треба да го понудата Калу + пари за Тевез тоа не е лоша зделка

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
хаха второво :)
а бе не е така лошо да се има Тевез во тим ама мн. пари за негова плата ќе отидат
Челзи треба да го понудата Калу + пари за Тевез тоа не е лоша зделка
Не се киксај брат,Калу за Тевез, WTF ??

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не се киксај брат,Калу за Тевез, WTF ??
Па глеј сега нели Тевез одби да влезе од клупа така?Истото да го направеше и Калу сега Челзи ќе имаше 2 бода повеќе :D

А

Анноун

Гостин
Играчи како Тевез и Балотели треба да си НЕТОЧЕН да ги купиш. Прости , самобендисани фудбалери , рушачи на атмосфера. Џабе на целиот талент , ништо не вреди во случајот. Сити се доволни "паметни" да ги имаат двајцата во тимот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.
А

Анноун

Гостин
Де Геа ’фатен’ како краде крофни во продавница

Давид де Геа ова лето се пресели во Манчестер Јунајтед и веднаш доби статус на прв голман во англискиот гигант. Тој покрај тоа што има потешкотии на теренот и се бори со „сенката“ на Ван дер Сар, сега имаше и приватни проблеми откако беше фатен во кражба на крофни во продавница во центарот на Манчестер.

Имено, шпанскиот голман влегол во продавницата „Теско“ заедно со уште еден свој пријател, при што од полицата зел крофна, ја изел и тргнал кон излезната врата без да ја плати. Веднаш реагирале луѓето од обезбедувањето во „Теско“, кои го одвеле Де Геа во посебна просторија, каде му ја покажале видео-снимката како доказ за стореното дело.

„Де Геа влезе во продавницата и беше неверојатно гласен. Зборуваше на шпански јазик, и тоа многу гласно, па сите се свртеа кон него. Тој без размислување зема крофна, ја изеде за неколку секунди, но не ми е јасно како не знаеше дека требаше да ја плати. Во „Теско“ има акција за бесплатни крофни, но само доколку потрошувачите купат други артикли, па можат да се послужат со една крофна за десерт. Тој ниту купи нешто друго, ниту пак ја плати крофната, навистина неверојатно за играч што заработува толку пари“, изјави очевидец на настанот за таблоидот „Сан“.

Ваквите тврдења на очевидецот се сосема реални, ако се знае дека Де Геа на „Олд трафорд“ заработува преку 60.000 фунти неделно, а цената на една крофна изнесува само една фунта. Според информациите од Англија, против голманот на Јунајтед нема да биде покрената постапка, но според правилникот на „Теско“, нему во следните три месеци ќе му биде забранет влезот во овој ланец на продавници ширум Англија.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
Во „Теско“ има акција за бесплатни крофни, но само доколку потрошувачите купат други артикли, па можат да се послужат со една крофна за десерт. Тој ниту купи нешто друго, ниту пак ја плати крофната.
Ццц, Фергусон треба да го превоспита овој. Зима милиони и ќе ќари од гратис крофни, кои не ги ни заслужил.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
најобично недоразбирање, ама ете мора да се крене прашина голман на Јунајтед е во прашање
Замисли да беше Роналдо или Меси на негово место што ќе се случеше? :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако сме реални, Роналдо затвор, Меси никоме ништа :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom