PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Не се согласувам со вас што мислите дека 2010 е подобра од 2011 или 12 пошто новите пасови според мене се една од најдобрите иновации во играта, секоја игра е се по реална, движењата, графиката, стратегиите, поставување на играчите.... Секако и мене ме нервираат некои работи што ги заебуваат, како што беше со пеналите и одбраната во 2011, голманите во 2012 и сл.

Друже, освен последниве две ситуации ништо не е ОМГ.
А голманите се срање, тоа сите го признаваат.

Нешто ново од мене.
Голот добива на тежина, затоа што е против брат ми :icon_lol:
Како очајно сакаше да направи пенал на крајот :pos:

*некој да не знае, зошто ми кочи кога уклучам Фрапс?

Ја симав пес и сега што треба да направам?

Не бери гајле кога тогаш ќе играш против Барса и дури тогаш ќе ја осетиш јачината на Темната Страна :pos:

Играв со нив уште во Август, во Европскиот суперкуп... 2-1 ги тепав.

а шо е фитнава со мастер лига..почнувам да ја играм и ми дава некој без врска имиња у тимот а моиве ги нема никаде..на 2011 не беше вака..како да ја управам..

Логички треба прво да ја инсталираш, а потоа да ја играш:notworthy:
Знам глупо прашање поставив :D
Дај помогнете околу мастер лигава за да ми бидат сите оригинални играчи

Изиграјте 10 натпревари за да освоите 100 поени, или побарајте некоја страна поназад, има поставено линк за да ви биде отворено се од Extra Content.

МЛ е заебана и тоа премногу.
Дојде време за договор да се понуди и на Соренсен не можам да му понудам повеќе од 2 годишен договор.
Играчот има 19 години, а не 39....

Дечки, ПЕС 11 ја играв со 512 рам на 800х600 резолуција. Мислите дека ќе можам да ја играм и ПЕС 12 со 512 рам, а да не ми кочи?

Незнам шо плачите толку дека ептен тешка играва. Сега играв две утакмици на Super Star, јас со Интер, ме тепаа Барса 2-0 (еден од слободен и еден од корна), втората Реал ги зедов, 1-1 заврши (и то од пенал ми го дадоа, шо немаше п од пенал). Имав две пречки со Роналдо и тоа една од 35метри од слободен. :D

Неможам никако да изиграм дупли и посебно долга да му ја пуштам на тој шо сакам и како сакам, но со тек на време ќе научам, исто како шо беше во 2011.

И да, ептен ми се бендисвит играва, само некако ко заматено да ми е играва. Има решение за тоа?

Целосна само на Германски е на Англиски Reloaed после 14

Шо после 14 ? Јас ја најдов на замунда една верзија (repack), на англиски си е се, само упатсвото за инсталирање е на руски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom