- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.128
- Поени од реакции
- 16.789
Уште нема за Анжи отворено фан клуб? .. или се чека зимски/летен преоден рок, да се присоберат уште некои ѕвезди, па да испаднат „фановите“ на виделина.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ги имам гледано во живо, така да можам да бидам воѓа тамуУште нема за Анжи отворено фан клуб? .. или се чека зимски/летен преоден рок, да се присоберат уште некои ѕвезди, па да испаднат „фановите“ на виделина.![]()
20:45 на 1виЈас ги имам гледано во живо, така да можам да бидам воѓа таму
Озбилно, само тогаш немаа ѕвезди и сакаа да го земат Шаќири ама тој разочара не беше во форма, па се премислија. После му збибери гол на Леман од корнер и останатото е историја
Туку јас предвидувам дека ФК Базел ќе има најсреќни и најзадоволни навивачи на форумов, како што стојат работите
Пак сум оф топик... кое време играме со Наполи?![]()
Сабота пак играме, од 20.45.Јас ги имам гледано во живо, така да можам да бидам воѓа таму
Озбилно, само тогаш немаа ѕвезди и сакаа да го земат Шаќири ама тој разочара не беше во форма, па се премислија. После му збибери гол на СИМАНод корнер и останатото е историја
Туку јас предвидувам дека ФК Базел ќе има најсреќни и најзадоволни навивачи на форумов, како што стојат работите
Пак сум оф топик... кое време играме со Наполи?![]()
Дап.Имате спонзорство со Туркиш Ерлајнс?
Затоа Нагатомо е направен ко Роберто Карлос.Il creatore di Pro Evolution Soccer è tifoso dell'Inter <------Повеќе.
Kreatorot na PES 12 e golem navivac na Inter
Дап.
Вознијацки..Затоа е фотографијата со Коби, и тој е заштитно лице на компанијата) Тој, Манчестер, Барса и Интер, други не знам што се во сооднос со компанијава
![]()
Уште и Вознијацки да се слика со дрес од Интер и крај ќе биде.
Омилениов мој веќе се фотнал со дрес од Интер. Бај д веј мерак ми е што потпишавме спонзорство со нив, се надевам ќе извадат добра реклама во која Мунтари ќе биде главна фаца.![]()