How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
аман зарем мораја она грдата да ја вратат!
Толку од неа,си замина и просра демек барни робин и тед се дружеле зошто имало уште чувства меѓу нив. Глупа ми беше последнава епизода,Брани ми е станат тиња сезонава,првите две епизоди беа добри оваа слабо.

Лили на моменти ми е слатка,со тоа фацките што ги прави и полу затнатиот нос. :icon_lol:

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
и јас мислам дека оваа епизода беше подобра од минатите две :) gotta love the duck tie :pos:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Не знам зошто меѓутоа јас мислам дека ова е еден од најдобрите почетоци на било која сезона, има некако поинтелегентни и по наместо шеги. а и веќе почнува сериозно да се развива некаква приказна.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не знам зошто меѓутоа јас мислам дека ова е еден од најдобрите почетоци на било која сезона, има некако поинтелегентни и по наместо шеги. а и веќе почнува сериозно да се развива некаква приказна.
Мислам дека пак ќе ја отупат, пошо во третава епизода воопшто не се ни спомна свадбата од првата епизода. Ама ајде, да се надеваме ќе иде ко шо треба :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Мислам дека пак ќе ја отупат, пошо во третава епизода воопшто не се ни спомна свадбата од првата епизода. Ама ајде, да се надеваме ќе иде ко шо треба :)
Па не ја спомнаа свадбата ама свадбата е на Barney и на Robin, според мојата логига, а нели на крајот рекоја дека не се свесни за тоа дека уште имаат чувства сепак мислам дека се мисли за Barney и за Robin. А на таа свадбата нешто јако ќе се случи, како на пример Ted ќе ја запознае својата идна жена. Мислам дека оваа свадба ја имаа најавувано и во 5 сезона ако не се лажам или 6та. А за тупење да ќе ја тупат мора да ја тупат веќе и 8 е договорена и се снима, а и планирале да продолжат така да, не би требало на тоа да се фокусираме, има и други јаки моменти во серијава.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Па не ја спомнаа свадбата ама свадбата е на Barney и на Robin, според мојата логига, а нели на крајот рекоја дека не се свесни за тоа дека уште имаат чувства сепак мислам дека се мисли за Barney и за Robin. А на таа свадбата нешто јако ќе се случи, како на пример Ted ќе ја запознае својата идна жена. Мислам дека оваа свадба ја имаа најавувано и во 5 сезона ако не се лажам или 6та. А за тупење да ќе ја тупат мора да ја тупат веќе и 8 е договорена и се снима, а и планирале да продолжат така да, не би требало на тоа да се фокусираме, има и други јаки моменти во серијава.
Има, само мене сеа паметот ми е таму пошо не ја дадоа веќе :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Има, само мене сеа паметот ми е таму пошо не ја дадоа веќе :)
Абе па затоа и ти викам, нема да се случи свадбата за брзо само онака кажуваат не очекувам оваа сезона и да се случи оваа сезона ќе биде на крајот, така да уживај нема да ја спомнуваат повеќе или пак некој краток исечок.

Член од
12 септември 2011
Мислења
129
Поени од реакции
80
Само што завршив со 4та сезона :D
Според мене, 3та сезона за сега ми беше најсмешна. Топ серија, топ актери, безвезе хумор ;)

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33

Kajgana Shop

На врв Bottom